Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A.S.P.E.S. Filiala Dobrogea organizează lansarea cărții „Jurnalul Noului Drum al Mătăsii” la Universitatea „Andrei Șaguna” Constanța

ro

26 Sep, 2024 16:28 456 Marime text
Sursa foto: Facebook Aspes Dobrogea

Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale - Filiala Dobrogea (A.S.P.E.S.), în cadrul unui proiect de comunicare publică de interes comunitar, va organiza vineri, 27 septembrie 2024, de la orele 13.00, lansarea volumului „Jurnalul Noului Drum al Mătăsii”.
 
Autorii sunt Alexandru Mironov și Marcela Ganea.

Evenimentul va avea loc la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.13, Constanța.
 
„Mizăm pe bucuria revederii cu scriitorul Alexandru Mironov, cunoscut publicului larg pentru emisiunile în domeniul science-fiction prezentate în cadrul Radiodifuziunii și Televiziunii Române,” transmite Olivian Breda, reprezentantul A.S.P.E.S. Filiala Dobrogea.

Marcela Ganea este doctor în studii americane, cu o vastă experiență de jurnalist la publicații internaționale de limbă engleză, pe teme de geopolitică, economie, securitate, China.

„Jurnalul Noului Drum al Mătăsii” urmărește parcursuri internaționale ale Noului Drum al Mătăsii, inițiativă a Chinei de a facilita schimbul de cultură, educație, știință și tehnologie între continente.

La proiectul de comunicare publică de interes comunitar legat de lansarea cărții lui Alexandru Mironov și a Marcelei Ganea la Constanța, A.S.P.E.S. Filiala Dobrogea a apelat și la liderii asociațiilor sau la persoane reprezentative din rândul acestora, din următoarele organizații: A.G.I.R. - Asociația Generală a Inginerilor din România - Filiala Constanța, C.R.I.F.S.T. - Centrul Român pentru Istoria și Filozofia Științei și Tehnicii - Filiala Constanța, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Constanța și Colegiul Medicilor - Filiala Constanța.
 
„Sperăm ca și alte organizații și asociații profesionale și nu numai să ni se alăture în demersurile noastre de comunicare publică de interes comunitar”, mai preciează Olivian Breda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii