Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilete sold-out SEAS a început! Spectacolul „Cancun“, un real succes

ro

14 Jul, 2024 12:26 344 Marime text
  • Următorul spectacol din cadrul SEAS va avea loc vineri, 19 iulie, de la ora 21:00, la Grădina Tomis, unde cei de la Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” Petroșani vor prezenta „Avarul” de Moliere, sub regia MC Ranin. 

Constănțenii și nu numai au apaudat minute în șir la spectalolul „Cancun“de Jordi Galceran, sub regia lui Felix Alexa, desfășurat sâmbută, 13 iulie, la Grădina „Tomis“.
 
Spectacolul surprinde ceea ce trebuia să fie o vacanță relaxantă în faimoasa stațiune Cancun.  Însă vacanța relaxantă se transformă pentru cuplurile Reme - Vicente și Laura - Pablo, căsătoriți și prieteni de douăzeci și cinci de ani, într-un moment al adevărurilor nespuse și al dorințelor secrete, într-un joc al lui „ce-ar fi fost dacă…”.
 
Următorul spectacol din cadrul SEAS va avea loc vineri, 19 iulie, de la ora 21:00, la Grădina Tomis, unde cei de la Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” Petroșani vor prezenta „Avarul” de Moliere, sub regia MC Ranin.
 
„Conectare prin artă - SEAS 2024
Constanța devine, vara aceasta, „scena“ principală a spectacolelor din țară. Teatrul de Stat Constanța organizează, în perioada iulie - septembrie, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului,  stagiune aflată la ediția a treia.
 
Numeroase puncte de atracție din Constanța vor deveni „scene“ pentru spectacole. Astfel că, spectacolele sunt programate la Teatrul de vară Soveja, la Grădina de vară Tomis, la Casa de cultură, în sala Ovidiu a Hotelului Continental Forum, la sala Club SNC, la BCR Youth Hub de pe faleză și în Parcul Gării, unul dintre obiectivele stagiunii fiind de a activa cultural cât mai multe spații din oraș.
 
În cadrul SEAS, publicul constănțean și turiștii veniți la mare au ocazia să vadă unele dintre cele mai bune spectacole de teatru și concerte produse în România, dar și spectacole invitate din afara țării.
 
SEAS devine de la an la an un eveniment cultural major al întregii comunități constănțene. SEAS a reușit o mobilizare fără precedent a tinerilor din Constanța, elevi și studenți, programul de voluntariat având, de la an la an, o creștere impresionantă. Dacă anul trecut au fost aproximativ 50 de voluntari, în 2024 numărul celor înscriși a ajuns la aproape 200.
 
Biletele pentru toate evenimentele din cadrul SEAS pot fi achiziționate de la agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța, de la spațiile de joc, cu câteva ore înainte de reprezentații, sau online, pe platformele Mystage și Bilet.ro.
 
Finanțatorul SEAS este Consiliul Județean Constanța, iar partener principal – Primăria Constanța. Anul acesta SEAS are și un sponsor principal, furnizorul de energie PPC.
 
În plus, din ce în ce mai mulți reprezentanți ai comunității oamenilor de afaceri doresc să sprijine SEAS. O fac anul acesta fie ca parteneri HORECA, oferind vinul festivalului (Caii de la Letea) sau discounturi spectatorilor care arată un bilet la teatru (Zoom Beach, Barissimo, Popina, Mangia Mangia, Rozmarine, Bueno), fie prin punerea la dispoziție a unor spații de joc și de organizare (Hotel Continental Forum, BCR), fie ca partener de mobilitate, oferind autoturisme spre folosire în organizarea stagiunii (Cardinal Motors), fie prin punerea la dispoziție a unor spații pentru promovarea evenimentelor (City Mall).
 
Sursă foto:  SEAS - Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului - Constanța/Facebook

Citește și:

„Conectare prin artă“: Peste 30 de spectacole la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului. Vezi programul provizoriu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii