Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța invită școlile să participe la educație prin film

ro

05 May, 2022 14:34 2629 Marime text
Educație prin film
  • EDUCAȚIE prin FILM: ”Să știi mai multe, să fii mai bun”.
 
Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și ”Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin”, invită grădinițele, școlile, afterschool-urile să participe la proiectul EDUCAȚIE prin FILM: ”Să știi mai multe, să fii mai bun”
„Filmul este un instrument de iubire, de explorare și de evoluție“.

Proiectul EDUCAȚIE prin FILM: ”Să știi mai multe, să fii mai bun” este un program educațional recurent, implementat în anul 2022 de Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada” ce se va desfășura în fiecare vineri.
 
În cadrul acestui proiect școlilor li se oferă filme documentare și artistice, utilizate în abordarea unor subiecte de actualitate ce țin de lumea de astăzi și de educația modernă.


Filmele selectate sporesc gradul de conștientizare în rândul tinerilor, ridicând întrebări și îndemnând elevii să caute răspunsuri, trasând paralele cu viața lor și încurajându-i să-și formeze propriile opinii.


Proiectul utilizează filme care reflectă lumea de astăzi, fără a ține morală audienței.

„Filmul este un instrument prin care elevilor li se oferă experiența unei trăiri emoționale și a comunicării cu ceilalți, făcând schimb de opinii și cultivând un grad mai înalt de înțelegere reciprocă”.

Relații la telefon: 0770439945.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii