Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală Horațiu Mălăele, la Constanta, cu un show de zile mari

ro

19 Apr, 2022 00:00 3370 Marime text

 
 
„Sunt un orb”, show-ul maestrului Horațiu Malaele, va putea fi urmărit în această săptămână, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța.

Unul dintre cele mai bune produse ale teatrului românesc din ultimii 20 de ani, Horațiu Mălăele se află într-o perpetuă căutare și, de aceea, fiecare dintre aparițiile sale pe scenă este unică, amprentată cu ceea ce artistul a trăit, a visat, a creat.

Spectacolul de miercuri, 20 aprilie 2022, va fi o demonstrație de umor și inventivitate, în cursul căruia mari scriitori români, cu opere și stiluri complet diferite, vor fi deslușiți, cu naturalețe și originalitate, de geniul comic al marelui actor.

„Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălăele.
 
Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își va provoca spectatorii cu umor și autenticitate, într-un recital memorabil, în care emoții de tot felul, de la lacrimi și până la hohote de râs, vor umple sala generoasă a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, din Constanța.
 
Citește și:
Premieră Piesa de teatru „Tache, Ianke și Cadâr“, în regia lui Horațiu Mălăele, în Constanța
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii