Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cultură Constanța „Don Quijote” cucerește scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

ro

19 Oct, 2024 14:09 154 Marime text
Sursa foto: Facebook/TNOB

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța prezintă sâmbătă, 26 octombrie 2024, la ora 19:00, spectacolul de balet „Don Quijote”, o capodoperă a dansului clasic plină de culoare și pasiune.

Publicul va avea ocazia să urmărească o punere în scenă captivantă, realizată de regizorul Traian Vlaș, într-o producție ce promite să aducă pe scenă energia vibrantă și spiritul spaniol specifice acestui balet. Costume elaborate, create de Adriana Urmuzescu, vor completa atmosfera dinamică a spectacolului, alături de o echipă talentată de asistenți, Irina Mihaiu și Cecilia Ursul.

Spectacolul „Don Quijote” este cunoscut pentru scenele sale spectaculoase și coregrafia sa impresionantă, iar distribuția din această seară se ridică la înălțimea așteptărilor. În rolul principal, Kitri, va dansa Cătălina Iliescu, iar partenerul său, Basil, va fi interpretat de Adrian Mihaiu. Mercedes, un alt personaj îndrăgit, va prinde viață prin talentul Iguacel Sanchez, iar Toreadorul va fi interpretat de Bogdan Bîrsănescu. De asemenea, Oana Dincă și Sara Hindaoui vor străluci în rolurile florăreselor, iar dansul țigănesc va fi executat cu grație de Petronela Iordache.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe site-ul oficial al teatrului, sau direct de la Agenția Teatrului.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





Citește și:

„Carmen”, de G. Bizet, din nou pe afișul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii