„Curatorul de Zacuscă“, de Cosmin Dragomir se lansează la Restaurantul Ana și Ion din Constanța. Autorul a pregătit o surpriză pentru cei prezenți
„Curatorul de Zacuscă“, de Cosmin Dragomir se lansează la Restaurantul Ana și Ion din Constanța. Autorul
05 Sep, 2021 17:24
ZIUA de Constanta
2590
Marime text
- Cosmin Dragomir lansează prima carte de autor. Jurnalistul a reușit să înglobeze într-un mod inedit rețete culinare de tot soiul.
„Curatorul de zacuscă – texte gastronomice“ este o culegere de articole, studii, editoriale și interviuri publicate în diferite medii, dar și inedite (scrise special pentru acest volum). Volumul abordează diferite teme de istorie ale antropologiei culinare românești și beneficiază de o multitudine de ilustrații.
În format mare, coperta cartonată, full color și consistent (432 de pagini), volumul poate face deliciul oricărui gurmand, gourmet sau pasionat de lectură. Autorul promite o sumedenie de fun facts gastronomice autohtone care dovedesc cât de suprinzătoare este istoria noastră culinară. Cartea se adresează tuturor categoriilor de cititori, nu are pretenții academice, ba chiar din contră, este scrisă și paginată cu gândul de a nu intimida pe nimeni.
Cosmin Dragomir este fondatorul GastroArt – prima revista dedicată cercetării istoriei gastronomiei și a ospitalității românești, coorganizator al Congresului Național de Gastronomie și Vin, coinițiator al legii Ziua Națională a Gastronomie și Vinurilor din România, organizator a zeci de conferințe, dezbateri și evenimente cu tematică – identitate gastronomică națională.
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii