Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 09 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziția intitulată „MANIFEST“, anulată. Care este motivul

ro

17 Dec, 2021 13:09 3085 Marime text

 
  • Florentin Sirbu a transmis un mesaj public prin care a anunțat anularea vernisajului intitulat „MANIFEST“. 
Vineri, 17 decembrie 2021, Florin Sirbu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj în care explică motivul pentru care vernisajul stabilit pentru data de 18 decembrie 2021, sâmbăta, orele 14:00, pe Bulevardul Mamaia nr. 298-300, nu mai are loc.
 

„Filiala Constanța Unu a U.A.P.R. aduce la cunoștință publicului constănțean că expoziția "Manifest", ce urma să aibe loc în data de 18.12.2021, la sediul atelierelor din Bv. Mamaia 298-300, nu se mai organizează. Țin să precizez că în urma unei discuții avute cu domnul viceprimar Ionuț Rusu, acesta ne-a asigurat de sprijinul Consiliului Local în vederea obținerii unui spațiu adecvat pentru activitățile artistice viitoare ale filialei. Așteptăm cu interes sprijinul autorităților locale și ocazia de a ne exprima pe simeze iar, pentru publicul constănțean.“, a transmis Florin Sirbu.

 
Amintim că acest vernisaj a fost creat ca un strigăt de ajutor pentru artiștii plastici din Constanța.

„Filiala Constanta Unu va încheia acest an printr-o expoziție în aer liber, în fata atelierelor de creație, neavând o sala de expoziție. De aici și titlul expoziției  Manifest. Este un semnal de alarma către autoritățile Constanței privind soarta artiștilor, ignoranță cu care am fost tratați ani în șir.  Pâna când... ?“, este mesajul Marianei Constantinescu, postat pe Facebook în urmă cu 4 zile.

 
Sursa foto: Facebook.com/ Florentin Sirbu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii