Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 08 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În colaborare cu Agenția Națională Antidrog Ateliere organizate la Muzeul de Artă Populară Constanța cu genericul „Împreună pentru tradiții”

ro

07 Aug, 2024 21:41 243 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Muzeul de Artă Populară Constanța





 
  • Muzeul de Artă Populară Constanța în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța organizează, în perioada 8-10 august, între orele 10.00-12.00 și 15.00-17.00, ateliere de artă tradițională cu tema crestături în lemn.
 
 
Atelierele cu genericul „Împreună pentru tradiții” vor fi susținute de psihologul Mihnea Moldoveanu din cadrul Agenției Naționale Antidrog.
Meșteșugurile tradiționale, precum olăritul, țesutul, cusutul, prelucrarea artistică a lemnului sau încondeiatul ouălor, reprezintă terapii ocupaționale recomandate pentru persoanele consumatoare de droguri sau cu risc crescut de a cădea în capcana substanțelor interzise.
 

„Prin această colaborare interinstituțională, Muzeul de Artă Populară Constanța își propune să ofere o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber prin practicarea meșteșugurilor tradiționale, cu speranța că acestea se pot transforma în activități care se pot desfășura pe termen lung”, spun reprezentanții Muzeului de Artă Populară Constanța.

 
 
 
Citește și
 Muzeul de Artă Populară ConstanțaTradiții de Schimbarea la Față a Domnului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii