Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe concursul „Carticica mea de suflet"

ro

02 Mar, 2010 03:51 2405 Marime text
Şcoala Sfinţii Martiri Brâncoveneni din Constanţa organizează cea de-a patra ediţie a concursului „Cărticica mea de suflet", cu tema de anul acesta „Binecuvântează suflete al meu pe Domnul".

„Scopul proiectului este trezirea şi dezvoltarea interesului copiilor pentru cunoaşterea lui Dumnezeu Creatorul şi Atotştiitorul lumii întregi, prin observarea, reflectarea şi descifrarea în parte a tainelor Creaţiei, prin cugetarea la faptele dragostei creştineşti pe care le pot împlini copiii în viaţa de zi cu zi faţă de semenii lor, cât şi simţirea în parte a slavei lui Dumnezeu şi exprimarea acestui simţământ prin rugăciune", susţine directorul Şcolii Sfinţii Martiri Brâncoveneni, Adrian Chiaga.

Potrivit reprezentanţilor şcolii, concursul s-a bucurat în ediţiile anterioare de participarea în medie a o mie de elevi şi a 200 de cadre didactice din 20 de judeţe ale ţării. Şi la această ediţie se acordă diplome, premii, menţiuni şi premii speciale pe categorii de vârstă.

În acest an, proiectul a intrat în Calendarul Naţional al Activităţilor Educative aprobate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului însă a beneficiat doar de un buget de 1.800 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii