Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe o nouă stagiune la Teatrul de Stat Constanța! Programul lunii noiembrie

ro

22 Oct, 2024 18:32 636 Marime text

 După o vară plină și un început de toamnă în care am fost mai mult pe drumuri, a venit vremea deschiderii stagiunii 2024-2025.

Reprezentanții Teatrului de Stat Constanța au făcut public programul lunii noiembrie, cu spectacole unul și unul: 9 noiembrie - Casa Bernardei Alba, regia Diana Mititelu-PREMIERĂ; 10 noiembrie - Casa Bernardei Alba, regia Diana Mititelu-PREMIERĂ; 13 noiembrie - A douăsprezecea noapte, regia Andrei Șerban. 

Spectacolul se joacă în cadrul Festivalului de Teatru Piatra Neamț, ediția 35.

Și surprizele continuă cu datele de 16 noiembrie - Memoria apei, regia Vladimir Anton, 17 noiembrie - Meciul de comedie, regia Dragoș Muscalu,  23 noiembrie - 10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia, regia Elena Morar și Gabriel Sandu,  24 noiembrie - Jocuri în curtea din spate, regia Diana Mititelu,  27 noiembrie - A douăsprezecea noapte, regia Andrei Șerban

Spectacolul se joacă în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Clasic Arad.

Pe 30 noiembrie se joacă Universuri paralele, regia Radu Iacoban. 

Toate spectacolele din programul lunii noiembrie, exceptându-le pe cele două care sunt invitate la festivalurile de la Piatra Neamț și Arad, vor avea loc la Sala Studio de pe Strada Ion Lahovari nr. 2A.

Biletele pot fi achiziționate fie online, de pe MyStage.ro și Bilet.ro, fie de la Agenția de bilete de pe Bulevardul Tomis nr. 97.


Citește și:

Cultură ConstanțaConcert extraordinar de Crăciun al Corului Național de Cameră „Madrigal- Marin Constantin” la Constanța! Ultimele bilete
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii