Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mananca-ti aproapele", in Club Phoenix

ro

09 Jan, 2010 03:51 1720 Marime text
manaca-ti_aproapele.jpgPe 21 ianuarie, începând cu ora 21.00, Teatrul Jointprezintă în Club Phoenix piesa „Mănâncă-ţi aproapele", în regia lui Vitalie Bichir. Distribuţia este formată din Marius Damian, după al cărui text, nominalizat la premii UNITER în 2004 a fost realizat şi spectacolul, George Constantinescu şi Adrian Anghel.

Potrivit reprezentanţilor Teatrului Joint, „Mănâncă-ţi aproapele" este un spectacol „cu cele mai bune intenţii", atât din punct de vedere calitativ cât şi al tematicii şi al subiectului. Textul, conceput ca o farsă absurdă cu „accente grave" de comedie neagră, abordează o gamă largă de probleme. Atinge zone fierbinţi ale societăţii şi culturii actuale, precum intoleranţa, naţionalismul, religiile, supremaţiile false sau ascensiunea „idiocraţiei" în rândul liderilor lumii. Cu toate acestea, se pare că spectacolul se doreşte a fi nu o teză, ci un strigăt de alarmă, un semn de întrebare.

Joint este un proiect de teatru independent şi neconvenţional. În momentul de faţă pune în scenă piese în Bucureşti, Braşov şi Constanţa, iar stagiunea de vară se desfăşoară în Vama Veche.

Biletele pentru „Mănâncă-ţi aproapele" deja sunt puse la vânzare şi costă 15 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii