Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul de Artă Populară Constanța reia Programul de educație muzeală, destinat copiilor

ro

17 Sep, 2024 12:21 214 Marime text
Foto: Facebook Muzeul de Artă Populară Constanța

Odată cu începerea noului an școlar 2024-2025, Muzeul de Artă Populară Constanța reia Programul de educație muzeală inițiat încă de anul trecut.
 
În cadrul acestuia, sunt incluse ateliere educative destinate copiilor de toate vârstele, precum pictura pe sticlă, țesutul la război, confecționarea măștilor tradiționale și a păpușilor din fire de lână colorate.
 
„Prin aceste activități, ne-am propus să aducem muzeul mai aproape de copii și, în același timp, să promovăm patrimoniul instituției. La Muzeul de Artă Populară, copiii se împrietenesc cu tradițiile românești și devin mici meșteșugari”, transmite Muzeul de Artă Populară Constanța.
 
În weekend-ul 21-22 septembrie 2024, programul activităților este următorul:
  • sâmbătă, 21 septembrie, ora 10.00, atelier de țesut covorașe
  • duminică, 22 septembrie, ora 10.00, atelier de pictură pe sticlă
 
„Pentru desfășurarea activităților sunt necesari cel puțin 5 participanți. Costul fiecărui atelier este 50 de lei de persoană, iar în preț sunt incluse toate materialele necesare. Participanții vor putea pleca acasă cu propriile creații. Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail muzeuetno@yahoo.com sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0241/616133”, precizează instituția.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii