Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a vernisat la Hunedoara expoziția „Viciu și istorie la Küstenge. Pipe și lulele din expoziția de bază a muzeului constănțean”

ro

12 Jun, 2024 11:51 604 Marime text
Foto: Facebook MINAC

În perioada 7-8 iunie 2024, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a participat la evenimentul de promovare a turismului cultural „Târgul European al Castelelor”, din Hunedoara.
 
Instituția a vernisat la Muzeul Castelul Corvinilor din Hunedoara expoziția itinerantă „Viciu și istorie la Küstenge. Pipe și lulele din expoziția de bază a muzeului constănțean”.
 
„Astfel, în perioada 7 iunie – 7 august 2024, numeroșii vizitatori ai Castelului Corvinilor vor putea admira cele aproape 100 de piese expuse, pipe și lulele, din totalul de peste 600 de obiecte dedicate fumatului, aflate în patrimoniul muzeului constănțean din anul 1971”, menționează Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
 
Expoziția realizată de MINA Constanța a mai fost găduită de Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” din Vaslui și Muzeul de Istorie a Moldovei din Iași.
 
Citește și:
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a participat la Târgul European al Castelelor din Hunedoara (GALERIE FOTO) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii