Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul Național al Marinei Române Începe ediția cu numărul XXVIII a Conferinței Naționale de Comunicări Științifice „Dunărea și Marea Neagră în spațiul euroasiatic. Istorie, relații politice și diplomație”

ro

23 May, 2024 15:14 474 Marime text
Foto: Facebook Muzeul Național al Marinei Române

Muzeul Național al Marinei Române a anunțat că vineri, 24 mai 2024, are loc deschiderea oficială a celei de XXVIII-a ediții a Conferinței Naționale de Comunicări Științifice „Dunărea și Marea Neagră în spațiul euroasiatic. Istorie, relații politice și diplomație”.
 
„Ca de fiecare dată, s-au înscris la lucrările conferinței colegi din domeniile Istorie, Muzeografie, Biblioteconomie, Arhivistică, Conservare și Restaurare, de la instituții de prestigiu din țară”, precizează reprezentanții MNMR.
 
Acest eveniment face parte din suita de manifestări dedicate aniversării celor 55 de ani de la înființarea Muzeului Național al Marinei Române.
 
Deschiderea va avea loc la ora 09:00, în sala de conferințe „Clio”, urmată de semnale editoriale, comunicări în plen și lucrările pe secțiuni.
 
Citește și:
Muzeul Național al Marinei Române Pictorul Victor Lucian Costăchescu și-a prezentat lucrările din expoziția „Portrete și peisaje” 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii