Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul Național de Istorie a României anunță un nou proiect! CultMuse, prilej de colaborare la nivelul Uniunii Europene

ro

09 Jul, 2024 13:58 482 Marime text
Sursa foto: MNIR
  • În cadrul proiectului CultMuse colaborează 14 voluntari din Europa. 
Muzeul Național de Istorie Națională anunță un nou proiect inedit. CultMuse este un proiect finanțat de Uniunea Europeană, inițiativă ce are ca scop constituirea unui grup de voluntari din UE care organizează activități în cadrul Muzeului Național de Istorie a României.

CultMuse își propune să încurajeze desfășurarea de activități educative în cadrul muzeelor, să ajute la înțelegerea funcționării acestor instituții culturale și să ofere publicului muzeal oportunitatea de a participa la activități multidisciplinare organizate de voluntari din țări europene, care provin din medii de formare intelectuale și profesionale diverse.

În cadrul proiectului CultMuse colaborează 14 voluntari din Europa care își desfășoară activitatea în cadrul a trei grupuri de lucru: implementare, logistică și promovare. Voluntarii vor desfășura activități la Muzeul Național de Istorie a României cu scopul de a oferi publicului o experiență muzeală atractivă, evidențiind totodată rolul muzeului, o resursă importantă de educație nonformală.

Citește și:

Expozițiile din cadrul Muzeului Național de Istorie a României în această perioadă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii