Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul Național de Istorie a României este prezent la Bookfest – Salonul Internațional de Carte. Iată noutățile editoriale din acest an

ro

28 May, 2024 11:03 499 Marime text


Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) participă și anul acesta la Bookfest – Salonul Internațional de Carte, care se va desfășura în perioada 29 mai – 2 iunie 2024, la Centrul expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2.
 
Muzeul Național de Istorie a României îi așteaptă pe vizitatori la standul G14, cu un număr impresionant de titluri noi, albume și cataloage de colecție sau de expoziție, cărţi de specialitate și anuare, cu prețuri atractive.
 
„Printre noutățile editoriale din acest an se numără cataloagele expozițiilor Cuza 150 și În jurul Atacului de la Smârdan. Pictori ai Războiului de Independență în colecția MNIR, precum şi albumele de colecțieꓽ S-a găsit o comoară! Descoperiri monetare relatate în presa românească [1874-1944]; Capodopere din patrimoniul Muzeului Național de Istorie a României 2023; De la Mayer la Preziosi. Spațiul românesc în viziunea artiștilor călători; Corespondență către Ioan Andrieșescu. Scrisori din colecția Muzeului Național de Istorie a României. De neratat sunt şi cele mai recente numere ale publicaţiilorꓽ Cercetări Arheologice, vol. XXX/ 2023, I-II; Cercetări Numismatice, vol. XXIX/2023; Revista Muzeul Național, nr. 35/2023 și Revista de Restaurare, Conservare și Investigații, nr. 3/2023”, menționează muzeul în comunicatul de presă.
 
Volumele sunt, de asemenea, accesibile atât la magazinul muzeului din Calea Victoriei nr. 12, cât și online, pe site-ul MNIR.
 
Bookfest este cel mai important salon de carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă. Accesul publicului este liber.
 
Citește și:
Micro – expoziție la Muzeul Național de Istorie a României, formată din documente, fotografii, tablouri și partituri muzicale ale pianistei Carmen Petra-Basacopol 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii