Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opere de la Muzeul de Artă Constanța vor fi animate în show-ul Cei mai frumoși pictori clasici români”, produs de Museum of Immersive New Art

ro

12 Sep, 2024 12:43 178 Marime text
Foto: Facebook Museum of Immersive New Art

MINA – Museum of Immersive New Art anunță că pe data de 13 septembrie a.c. lansează „Cei mai frumoși pictori clasici români”, un show multimedia care aduce în prim-plan lucrările marilor maeștri ai artei românești: Theodor Aman, Nicolae Grigorescu, Ștefan Luchian și Nicolae Tonitza.

Operele de artă au fost selectate de la mai multe muzee din România, printre care și Muzeul de Artă Constanța. Celelalte instituții sunt: Pinacoteca/Muzeul Municipiului București, Muzeul Theodor Aman, Muzeul de Artă Vizuală Galați, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul de Artă din Iași.
 
„Cu peste 60 de opere reinterpretate prin animații și efecte vizuale spectaculoase, te invităm să trăiești o călătorie fascinantă prin universul artistic al României”, menționează Museum of Immersive New Art.
 
Prin colaborarea cu Muzeele de Artă din țară, vizitatorii care prezintă un bilet de intrare de la unul dintre muzeele din București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați sau Iași vor beneficia de o reducere de 20% la biletele pentru spectacolul imersiv.
 
După ora 19.00, accesul este permis doar adulților și copiilor peste 10 ani.

Biletele asigură accesul la spectacolele Pictorii Români, Van Gogh și Cosmos iar durata celor 3 spectacole este de aproximativ 70 minute.
 
Citește și:
Ateliere de weekend pentru copii organizate de Muzeul de Artă Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii