Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiera spectacolului „Micul Prinț”, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” Constanța

ro

06 Sep, 2024 13:26 181 Marime text
„Micul Prinț”. Foto: Facebook Teatrul „Căluțul de Mare”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” Constanța anunță premiera spectacolului „Micul Prinț”, ce va avea loc sâmbătă, 15 septembrie 2024, de la ora 10:30.
 
Adaptat după piesa lui Antoine de Saint-Exupery, spectacolul este regizat de Ciprian Huțanu, cel care semnează și scenariul și ilustrația muzicală. Conceptul scenografic și păpușile au fost create de Tunde Tomos, iar coregrafia spectacolului îi aparține Stelei Cocârlea. Light design-ul spectacolului a fost realizat de Aurel Palade.
 
„Copiii îl vor însoți pe Micul Prinț în călătoriile sale pe diferite planete, unde va întâlni personaje inedite, fiecare oferindu-i o lecție de viață, ajutându-l să descopere și să aprecieze lucruri importante și valori esențiale ale vieții, cum ar fi prietenia, dincolo de vârstă și spațiu.
Alături de Micul Prinț și Pilotul Povestitor, spectatorii vor cunoaște multe alte personaje, cum sunt : Regele fără supuși, Floarea, Bețivul, Businessman-ul, Lampagiul, Geograful, Vulpea, Șarpele, o floare albastră și un trandafir”, se arată în comunicatul de presă al Teatrului „Căluțul de Mare” Constanța.
 
În spectacolul dedicat etapei de vârstă 6+, micuții îi vor reîntâlni pe actorii: Rovena Paraschivoi, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan, Claudia Brădescu.
 
Citește și:
Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța În acest weekend se deschide stagiunea teatrală 2024-2025. Spectacolul programat 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii