Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Dare To Care” – „Îndrăznește să îți pese” se va desfășura la Biblioteca Județeană Constanța

ro

16 Jul, 2024 15:47 142 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Biblioteca Județeană Constanța





Biblioteca Județeană Constanța are în derulare un nou program educațional Erasmus+, implementat cu sprijinul România EDUCAB și dedicat adolescenților, care aplică o metodă internațională de lucru, ce se desfășoară deja în peste 20 de biblioteci publice din România.

Întâlnirile se vor desfășura săptămânal, la sediul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța, iar grupul va fi format din tineri cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani.

Înscrierile se fac la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, la numărul de telefon 0241-614482 sau accesând link-ul de mai jos:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLScymNMDI4K2m6.../viewform

Proiectul „Dare To Care – Îndrăzneşte să îți pese” , un proiect Erasmus +, a fost derulat mai întâi în Letonia, de către Centrul MARTA, apoi, prin cooperare cu CARE Balkan, s-a adoptat o metodologie care a dus la crearea proiectului „Youth – Dare to care. Violence prevention among towards youth” (Tinere, îndrăzneşte să îți pese. Prevenirea violenței în rândul şi față de tineri), potrivit Bibliotecii Județene Constanța.

„Prin participare voluntară, ținând cont de nevoile fiecărui participant și respectând normele educației non-formale, vom ajuta tinerii să devină adulți responsabili cu o gândire critică, tineri care vor învăța să fie empatici, să lucreze în echipă, vor dobândi noi cunoștințe, vor conștientiza locul lor în această lume și îşi vor dezvolta abilitățile”, transmit reprezentanții bibliotecii.

 
 
 
 
 
 
Citește și
 
Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța organizează o expoziție specială cu ocazia Zilei Naționale a Statelor Unite ale Americii (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii