Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ringul de Vorbe", in memoria scriitorului George Vasilievici

ro

15 Apr, 2010 03:09 2878 Marime text

cap_8.jpgEvenimentul cultural „Ringul de Vorbe" va avea loc vineri, 16 aprilie, de la ora 20.00, în Old School Pub, situat la Casa de Cultură a Studenţilor Grigore Preoteasa din Bucureşti, în spatele Operei. Moderatorii şi organizatorii evenimentului sunt Andrei Ruse, Felix Nicolau şi Gelu Vlaşin.

Programul evenimentului va fi întrerupt de un moment special dedicat scriitorului George Vasilievici (1978-2010), care s-a stins din viaţă sâmbăta trecută, într-un mod tragic. Tânărul scriitor, în vârstă de 31 de ani, s-a spânzurat sâmbătă seară, cu ajutorul unui fular, în balconul locuinţei sale, situată pe strada Traian, din municipiul Constanţa. Acesta a fost înmormântat marţi, la Cimitirul Central din Constanţa.

Organizatorii evenimentului vor încerca să reînvie pentru câteva minute pe unul dintre cei mai buni scriitori tineri români, pe care nu îl va uita nimeni niciodată.

Astfel, se vor lectura fragmente din romanul YOYO, se vor împărţi gratuit exemplare din acest roman, se vor pune videoproiecţii şi altele. Intrarea este de 10 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 15 Apr, 2010 06:04 Foarte fumos ce se face acum,dar ma intreb si eu cat timp i-ati oferit cat a fost in viata?