Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SEAS 2024 Ce spectacole sunt programate în weekend în Constanța

ro

18 Jul, 2024 12:21 202 Marime text
  • De mâine, vineri,19 iulie, până duminică, 21 iulie, vor avea loc încă trei spectacole organizate în cadrul SEAS. 

Constanța devine, vara aceasta, „scena“ principală a spectacolelor din țară. Teatrul de Stat Constanța organizează, în perioada iulie - septembrie, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului,  stagiune aflată la ediția a treia. De mâine, vineri 19 iulie, până duminică, 21 iulie, vor avea loc încă trei spectacole organizate în cadrul SEAS. 

Vineri, 19 iulie, de la ora 21:00, la Grădina Tomis, va avea loc spectacolul „Avarul“, interpretat de ceu de la Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” Petroșani. 

Faimoasa poveste a zgârcitului pedepsit de cei din jur pentru lipsa sa de omenie este spusă în acest spectacol într-o formă dansată și parodică.

Sâmbătă, 20 iulie, de la ora 21:00, la BCR Youth Hub, la etajul al treilea al Restaurantului The View (fostul Vraja Mării), va avea loc „Lecția de Jazz“, interpretat de Irina Sârbu Jazz Band.

Cunoscuta și îndrăgita interpretă de jazz, Irina Sârbu, propune - alături de invitații ei - un dialog permanent cu publicul, în care fiecare informație „didactică” este pe loc transpusă în practică. Abordând un repertoriu variat – piese standard de jazz, ritmuri de samba, blues, cântece pentru copii etc. – muzicienii de pe scenă demonstrează că se poate face jazz pe orice melodie. A face jazz devine o joacă de copii, plină de satisfacții profunde și imediate, iar amintirea unei experiențe ca cea pe care o oferă o astfel de Lecție de jazz rămâne de neuitat.

Duminică, 21 iulie, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, va avea loc spectacolul „Prenume“, interpretat de cei de la  Ateneul Național Iași. 

Spectacolul „Prenumele” este o comedie de situații bine conturate, care reușește să atingă anumite probleme sociale și politice, satirizând societatea contemporană. Subiectul gravitează în jurul prenumelui viitorului nou-născut, similar cu al unui personaj controversat din istorie și generează un adevărat conflict de familie.

Citește și:

„Conectare prin artă“: Peste 30 de spectacole la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului. Vezi programul provizoriu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii