Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SEAS revine la Constanța În ce perioadă se va desfășura ediția din 2024 a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului

ro

06 Jun, 2024 11:37 1256 Marime text


Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS, „cel mai tare eveniment cultural al sezonului estival”, revine la Constanța pentru a treia ediție.
 
Anul acesta, SEAS se va derula în perioada 10 iulie – 8 septembrie 2024, după cum a anunțat pagina de Facebook a evenimentului. Spre deosebire de precedentele două ediții, care s-au desfășurat între iulie și august, aceasta se întinde pe două luni.
 
Cum ne-a obișnuit deja, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului va aduce la malul mării teatre din toată țara. În program vor fi cuprinse spectacole indoor, outdoor, Festivalul Internațional de Stradă SEAStreet, o premieră specială pentru copii, invitați speciali, locații noi, evenimente conexe etc.
 
„Pas cu pas, val după val, scoică lângă scoică - vom dezvălui spectacolele invitate unul câte unul, astfel încât să ai timp să-ți alegi ce experiență culturală îți vei oferi vara aceasta, la mare!”, menționează SEAS pe Facebook.
 
Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța.
 
„Este un eveniment conceput pentru a oferi constănțenilor, dar și turiștilor care aleg litoralul românesc pe perioada verii, șansa de a vedea o selecție variată de spectacole de teatru și muzică produse de instituții culturale din întreaga țară”, se arată pe seas.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
LIVE TEXT. Teatrul de Stat Constanța Conferință de presă prilejuită de începerea „Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului, iulie – august 2023” (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii