Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Program de educație vizuală pentru adolescenți la Biblioteca Județeană Constanța (FOTO)

ro

27 Sep, 2024 11:07 224 Marime text

Sâmbătă, 21 septembrie 2024, la Biblioteca Județeană ,,Ioan N. Roman" Constanța a avut loc primul atelier din cadrul proiectului After x Class, program de educație vizuală pentru adolescenți.

Întâlnirea a stat sub semnul dezbaterii, participanții dovedind un real interes pentru tema propusă, tipurile de imagini prezentate, perspectivele și emoțiile pe care acestea le transmit.

De asemenea, și-au demonstrat cu succes abilitățile de a naviga și decoda conținutul vizual complex din media contemporană.- transmit reprezentanții instituției. - au transmis reprezentanții instituției. 


Competențe dezvoltate pe parcursul întâlnirilor: dezvoltarea spiritului critic , folosirea elementelor limbajului vizual și a unor mijloace de expresie diverse în transmiterea unui mesaj prin intermediul imaginilor, relaționarea interdisciplinară, prin compararea cu mijloacele de expresie specifice diverselor medii; se va încuraja învățarea prin descoperire, învățarea experiențială, în urma căreia se vor fixa apoi noțiunile teoretice.


foto: Facebook/ Biblioteca Județeană Constanța


Citește și:

„Noaptea Bibliotecii”, organizată pentru al patrulea an la rând la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii