Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul Căluțul de Mare Constanța anunță o nouă reprezentație a spectacolului „Albă ca Zăpada”

ro

07 Oct, 2024 16:14 160 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Teatrul Căluțul de Mare Constanța
Teatrul Căluțul de Mare Constanța invită toți spectatorii să se alăture la o reprezentație specială a celebrului spectacol „Albă-ca-Zăpada”.

Duminică, 13 octombrie 2024, spectacolul va avea loc și de la ora 12:00.

Aceasta este o oportunitate perfectă pentru familii și copii de a se bucura de magia teatrului. Biletele pentru această oră sunt disponibile pentru achiziție, așa că nu ratați ocazia de a vă bucura de o experiență de neuitat!

Amintim că, Teatrul Căluțul de Mare din Constanța anunță cu entuziasm spectacolul „Vicleniile lui Scapin”, o adaptare după piesa clasică a lui Molière. Evenimentul va avea loc miercuri, 23 octombrie 2024, la ora 18:00.

Spectacolul, dedicat etapei de vârstă 14+, ne prezintă cu mult umor, povestea lui Scapin, valetul fiului unui binecunoscut burghez bogat, în vârstă și cam tipicar. Sufletist și cu o imaginație aparte, el reușește să iasă mereu din încurcăturile pe care tot el le-a creat, prin inteligența și șiretenia sa, dar și prin atitudinea optimistă și plină de umor în fața oricărei situații, mai ales când își dorește din toată inima, să își ajute cei doi prieteni.


Citește și:

Spectacolul „Vicleniile lui Scapin” la Teatrul Căluțul de Mare Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii