Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul „Căluțul de Mare” din Constanța prezintă spectacolul „Pisica Doldora de Bani și Nepoții Ei Orfani”

ro

01 Oct, 2024 14:33 186 Marime text
Sursa foto: Facebook: Teatrul Căluțul de mare Duminică, 06 octombrie 2024, la Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța, va avea loc spectacolul „Pisica Doldora de Bani și Nepoții Ei Orfani”, după S. Marșak, o producție captivantă pentru copiii cu vârste între 3 și 9 ani. 

Durata spectacolului este de 50 de minute.

Din distribuție fac parte Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Clara Ghiuvelechian, Tiberiu Roșu. 

Cei mici vor fi fascinați să vadă cum o pisică de Angora, văduvă, stilată și foarte bogată, trăiește în lux într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul Motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost.

Lăudăroasă si vanitoasă peste măsură, își invită vecinii la o serată, să le arate luxul in care trăiește.

Printre invitați se numără Țapul și Capra, Cocoșul și Găina, precum și Vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, invitații o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând.

Urmează o serie de peripeții pe care însă … le veți descoperi văzând spectacolul din care cei mici vor învăța că, dacă ești bun și generos necondiționat, viața te va răsplăti.


Citește și:

Magia poveștilor pe scena Teatrului „Căluțul de Mare” Constanța în perioada următoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii