Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Stat Constanța este reprezentat de două spectacole Se pun în vânzare biletele pentru Festivalul Național de Teatru

ro

03 Oct, 2024 09:32 223 Marime text
Afișul evenimentului: Foto: fnt.ro

Teatrul de Stat Constanța, instituție prezentă cu două spectacole la Festivalul Național de Teatru – ediția a 34-a, a anunțat că începând de astăzi, 3 octombrie, de la ora 12:00, se pun în vânzare biletele pentru reprezentațiile din cadrul festivalului.
 
Potrivit site-ului oficial al festivalului, biletele se pun în vânzare concomitent pe toate platformele de vânzare ale fiecărui teatru gazdă, precum și la casele lor de bilete.
 
Spectacolele Teatrului de Stat Constanța selectate pentru această ediție a FNT sunt: „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia” (22 octombrie 2024, ora 18:00, Sala „Toma Caragiu” a Teatrului Bulandra) și „A douăsprezecea noapte” (24 octombrie 2024, orele 17:00 și 21:00, Sala „Toma Caragiu” a Teatrului Bulandra).
 
„A 34-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va derula între 18 și 28 octombrie la București, spectacolele și evenimentele fiind găzduite de majoritatea teatrelor din București, precum și de alte spații culturale de notorietate. O ediție aflată sub semnul Dramaturgiilor posibilului, curatoriată de Mihaela Michailov, Călin Ciobotari și Ionuț Sociu, care analizează, cercetează și pune în valoare dinamica și tendințele fenomenului teatral românesc”, se menționează pe site-ul festivalului.
 
Citește și:

Teatrul de Stat Constanța este reprezentat de două spectacole la Festivalul Național de Teatru 2024

Teatrul de Stat Constanța, toamnă plină de deplasări la festivaluri importante din țară și Republica Moldova

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii