Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța vă invită la un concert simfonic de excepție

ro

16 Oct, 2024 20:42 218 Marime text

Vineri, 25 octombrie 2024, începând cu ora 19:00, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța va găzdui un concert simfonic sub bagheta dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea.

Programul serii va include două capodopere ale muzicii clasice: Felix Mendelssohn-Bartholdy – Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră în sol minor, op. 25, cu interpretarea talentatei pianiste Patricia Roșca și Robert Schumann – Concertul pentru pian în la minor, op. 54, având-o ca pianistă pe Inya Cutova, laureată cu Premiul I la Ediția 2023 a Constanța International Competition Festival for Young Pianists.

Evenimentul va fi susținut de Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, promițând o seară de neuitat pentru iubitorii muzicii.

Biletele pot fi rezervate online pe site-ul teatrului (tnobconstanta.ro/bilete) sau achiziționate de la Agenția Teatrului.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de un spectacol muzical de înaltă calitate!


Citește și: 

Concert simfonic la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța. În program, Felix Mendelssohn-Bartholdy și Schumann
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii