Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trubadurul revine pe scena Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

ro

11 May, 2024 09:55 544 Marime text
foto: TNOB Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski este pregătit să încânte publicul duminică, 12 mai 2024, cu o reprezentație de excepție a celebrului spectacol „Trubadurul”. Evenimentul va avea loc la ora 19:00 în Sala Teatrului și promite o seară plină de emoție și muzică sublimă.

Sub îndrumarea regizorului artistic Ognean Draganov și cu o scenografie creată de Boris Stoinov și Tvetanka Stoinova, spectacolul va fi o experiență vizuală și sonoră de neuitat. Coregrafia semnată de Fănică Lupu-Liești va completa atmosfera și va aduce o notă de grație și eleganță întregii producții.

Cu un ansamblu de soliști remarcabili - Răzvan Săraru, Elena Rotari, Daniel Pop, Ana Maria Mladinovici, Orest Pîslariu, Ionela Duma, Adrian Clinciu și Iulian Bratu - și sub conducerea muzicală a lui Gaddiel Dombrowner din Israel, publicul va fi răsfățat cu interpretări extraordinare și pasaje muzicale deosebite.

Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor completa spectacolul cu armonie și rafinament, sub îndrumarea maestrului cor Adrian Stanache.

Biletele pentru această reprezentație de excepție sunt disponibile și se așteaptă să fie rezervate rapid de către iubitorii de operă și balet. Este o oportunitate unică de a experimenta magia și emoția unei seri de neuitat la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski.


Citește și:

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" Constanța anunță programul lunii mai 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii