Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea culturală Au început înscrierile la Sesiunea Națională de Comunicări „Patrimoniul și educația în muzeele de artă”

ro

11 Feb, 2022 00:00 2836 Marime text

 

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Regională „Aegyssus”, organizează ediția a VI-a a Sesiunii Naționale de Comunicări intitulată „Patrimoniul și educația în muzeele de artă”,

Lucrările sesiunii vor avea loc la Tulcea, în această toamnă, în perioada 13-14 octombrie 2022.

Ce două teme majore vor privi „Conservarea și restaurarea în muzee” și „Educația și marketingul muzeal”.

Înscrierea la eveniment se face transmițând titlul lucrării și modalitatea de prezentare (videoclip înregistrat, live-zoom sau prezentare PowerPoint), până la data de 30 septembrie 2022, la adresa de e-mail: arta@icemtl.ro.

Specialiștii din afara județului Tulcea vor putea urmări sesiunea online, pe paginile de facebook Evenimente Arta-Avramide și Muzeul de Artă și Casa Avramide.
 
Toate lucrările prezentate vor fi publicate în cel de-al șaselea număr al DOBROART – Anuarul Muzeului de Artă Tulcea. În acest sens, cei înscriși au termen până la data de 31 octombrie 2022 pentru a transmite articolele.
 
Articolele nu vor depăși 10 pagini A4 (inclusiv note de subsol şi rezumat), vor fi redactate în Microsoft Office Word, caracter Times New Roman, mărimea 12, la 1.5 rânduri şi aliniere Justify. Fotografiile, în format digital, vor fi prezentate și separat la o rezoluţie de 300 dpi. Toate articolele trebuie să conțină un rezumat în limba engleză, cuvinte-cheie în limba engleză și în limba română.
 
Citește și:
Tulcea culturală Bienala Națională de Grafică „Constantin Găvenea” își așteaptă participanții
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii