Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Dobrogea își va desemna noul președinte

ro

16 Sep, 2024 12:38 321 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa: ZIUA de Constanța

Sâmbătă, 21 septembrie 2024, va fi ales noul președinte al Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Dobrogea.
 
„În temeiul dispozițiilor art. 14, 38, 42 și a anexei 3 din Statutul Uniunii Scriitorilor din România, coroborat cu hotărârile adoptate în cadrul ședinței CCF din data de 14.08.2024, generate de vacantarea funcției de președinte al filialei Dobrogea a USR prin alegerea domnului Angelo Mitchievici în funcția de Vicepreședinte al USR, Comisia de organizare și monitorizare a alegerilor stabilită în sedința CCF din data de 14.08.2024, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Filialei Dobrogea, compusă, potrivit dispozițiilor statutare, din membrii Filialei Dobrogea a USR”, se arată în convocator.
 
Adunarea Generală Extraordinară a Filialei Dobrogea va avea loc la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, de la ora 12:00.
 
Adunarea Generală a Filialei va avea pe ordinea de zi următorul punct:
1. Alegerea Președintelui Filialei Dobrogea a USR pentru un mandat egal cu durata rămasă din mandatul în curs, respectiv 2024-2028.
 
Toți candidații la funcția de Președinte al Filialei Dobrogea a USR ale căror candidaturi au fost validate de Comisia de Monitorizare a Alegerilor pot participa, pentru a-și susține candidatura, la Adunarea Generală a Filialei.
 
„Membrii Filialei prezenți la data, ora și locul desfășurării Adunării Generale a Filialei votează prin introducerea buletinelor de vot în urna pregatită de Comisia de organizare și monitorizare a alegerilor, etichetată Președintele Filialei Dobrogea a USR.
Pot vota în cadrul Adunării Generale a Filialei numai membrii Filialei. Un membru al Filialei poate vota un singur candidat la funcția de Președinte al Filialei Dobrogea a USR. Nu se admit voturile prin reprezentant.
Procesul de vot se va închide la data de 21 septembrie, după numărarea voturilor și completarea procesului verbal al alegerilor.
Rezultatul votului se comunică pe loc de cărte Comisia de organizare și monitorizare a alegerilor,  tuturor membrilor prezenți după care se declară închisa  Adunarea Generală a Filialei. La numărarea voturilor pot participa și candidații pentru a se evita viitoarele contestații.
Prezentul Convocator va fi adus la cunoștința membrilor Filialei prin transmiterea lui pe e-mail ca circulară catre toti membrii filialei, publicarea acestuia pe pagina de internet a Filialei, precum și prin publicarea într-un ziar recunoscut pe plan local”, se mai arată în convocator.
 
Comisia de organizare și monitorizare a alegerilor este reprezentată de Mircea Lungu.
 
Citește și:
Scriitorul Varujan Vosganian este noul preşedinte al Uniunii Scriitorilor din România 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii