Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se manipulează în sediul PSD?

ro

11 Jun, 2012 01:00 5669 Marime text
deschidere.jpg

Alegerile locale 2012 s-au încheiat, secţiile de votare fiind declarate închise la ora 21.00. Agitaţia este din ce în ce mai mare printre candidaţi şi printre susţinătorii acestora, mai ales a celor care s-au înfruntat pentru Primăria municipiului Constanţa.

La Constanţa nu s-au comandat exit-poll-uri, probabil cu bună ştiinţă, pentru a se putea manipula şi frauda rezultatele. Asta, deşi astfel de sondaje de opinie s-au făcut în toate oraşele importante din ţară. Deja, la sediul PSD Constanţa au început să se strângă membrii marcaţi ai partidului. Nimeni nu radiază de fericire. Ba chiar putem spune că sunt toţi destul de îngrijoraţi. Până la închiderea ediţiei, candidatul USL pentru Primăria municipiului Constanţa, Mazăre Radu Ştefan, nu făcuse încă nicio declaraţie, aşa cum a făcut-o cu alte ocazii similare.

Potrivit unor surse din interior, Mazăre va face unele declaraţii pe la miezul nopţii. Singurul care a ieşit cu declaraţie a fost viceprimarul Gabi Stan, care a spus presei că aşteaptă degeaba un rezultat. „Nu s-a făcut exit-poll, rezultatele se vor da după numărarea voturilor", a conchis Stan.

În tot acest timp, jurnaliştii au fost ţinuţi afară, cu o singură excepţie: televiziunea de casă a PSD, Neptun TV, care a improvizat un mini studio de unde a făcut transmisiuni în direct în care au fost invitaţi doar pesedişti.

Întrebarea este: ce se manipulează în sediul PSD?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Contragabierul 11 Jun, 2012 06:07 Astia de la PSD,manipuleaza sa va dea(figurativ spus) una in scafarlie de maronii ce sunteti!!.Fiind maronii o sa moderati comentariul prin a fi nepostat.