Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt şi ce note au obţinut Şefi noi în Poliţia Judeţului Constanţa. Să-i cunoaştem!

ro

03 Dec, 2018 00:00 8410 Marime text
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a dat publicităţii rezultatele obţinute de mai mulţi poliţişti înscrişi la diferite concursuri interne pentru ocuparea funcţiilor declarate vacante. 
 
Astfel, concursul organizat în vederea ocupării funcţiei de şef birou la Biroul de Investigare a Criminalităţii Economice Medgidia din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice a fost câştigat de Cosmin Tănase, cu nota 7.86.
 
Asta în timp ce concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul de Investigaţii Criminale din Poliţia Municipiului Mangalia a fost câştigat de Sorin Remus Cazacu, cu nota 9.33.
 
Funcţia de şef al Serviciului Logistic din cadrul Poliţiei Judeţului Constanţa a fost câştigată prin concurs de Carmen Şerbănescu, recent avansată la gradul de comisar şef de poliţie, cu nota 7.76. Tot pentru această funcţie s-a mai înscris şi comisarul-şef de poliţie Alina Camelia Militaru, care nu s-a mai prezentat.
 
Marian Nucu a fost declarat admis (cu nota finală 7.66) la proba interviu acordată la examenul organizat în vedere ocupării funcţiei vacante de şef serviciu la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.   
 
Comisarul de poliţie Marian Dobrescu a câştigat examenul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de adjunct la Secţia 2 de Poliţie Constanţa (notă 8.03).
 
Asta în timp ce funcţia vacantă de adjunct la Secţia 5 de Poliţie Constanţa a fost câştigată de subinspectorul de poliţie Ginel Cristea (nota 8.10).
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii