Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Micul handbalist Radu Guiu, inclus în echipa ideală a turneului final. A fost declarat cel mai bun inter dreapta (GALERIE FOTO)

ro

18 Jun, 2024 17:00 1207 Marime text
Radu Guiu, al patrulea din stânga, în rândul de joc, în echipa CSM Constanța clasată pe locul cinci pe țară.
 
  • CSM Constanța a ocupat locul cinci la turneul final al Campionatului Național de juniori 4 la handbal. 
 
Echipa de handbal CSM Constanța a încheiat pe locul 5 participarea la turneul final al Campionatului Național de juniori 4, de la Cluj-Napoca, iar constănțeanul Radu Guiu a fost inclus în echipa turneului, fiind desemnat cel mai bun inter dreapta al competiției!
 
Calificată între primele opt echipe din țară la această categorie de vârstă, CSM Constanța s-a bătut pentru o clasare cât mai bună, după ce a ieșit din cursa pentru semifinale. Băieții antrenați de Denis Ali și Enis Murtaza au dispus cu 22-16 (11-9) de AHC Cluj 2021 și au obținut dreptul de a juca pentru locurile 5-6. Au evoluat: Paceagiu - 9 goluri, Nicolae - 5, Guiu - 3, Florea - 2, Panaitescu - 2, Neagu - 1, Chilianu, Iorganda - Givelegian, Gutuleanu, Nicolaescu, Sulus, Cocoloș, Murtaza, Moroșanu, Sapariuc.
 
„Nu se lasă ei cu una cu două...“
 
„Lupta pentru locurile 5-6 continuă pentru copiii noștri, nu se lasă ei cu una cu două... După o zi cu două meciuri grele, în care am pierdut dramatic, copiii reușesc să se recupereze fizic și emoțional și să câștige azi în sala Ana Aslan din Cluj cu scorul 22-16 în compania AHC Cluj Napoca!“, a punctat antrenorul Denis Ali, după partida cu formația de la poalele Feleacului.
 
Și-au luat revanșa în fața LPS Suceava
 
Îîn meciul decisiv pentru locul 5, handbaliștii CSM Constanța și-au luat revanșa în fața LPS Suceava și s-au impus cu 28-26 (10-13). Au evoluat: Nicolae - 10 goluri, Guiu - 7, Panaitescu - 4, Florea - 3, Neagu - 2, Sapariuc - 1, Paceagiu - 1, Chilianu, Iorganda - Givelegian, Gutuleanu, Nicolaescu, Sulus, Cocoloș, Murtaza și Moroșanu. „Felicitări, jucătorilor și staff-ului! În urma acestui parcurs, jucătorul nostru, Radu Guiu, a fost inclus în echipa turneului, fiind desemnat cel mai bun inter dreapta al competiției. Micii noștri handbaliști sunt abia la început de drum! Succes în continuare! Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Trilogie completă
 
„Ultimul meci din cadrul Turneului Final de Juniori 4, pentru locurile 5-6, vine cu o victorie muncită și cu o revenire frumoasă pentru băieții noștri. Trilogia cu LPS Suceava, începută la turneul semifinal din Suceava, este completă. Prietenia dintre cele două echipe este cunoscută. Pe teren se «bat», dar imediat cum se fluieră finalul, revin la prietenie. Felicitări, LPS Suceava, pentru parcurs! Forza CSM Constanța!“, a menționat Denis Ali. 
 
„Munca și modestia ți-au fost răsplătite“
 
Tehnicianul a subliniat ascensiunea lui Radu Guiu, care a început handbalul cu doar 15 - 16 luni în urmă, ajungând pe munca sa, dar beneficiind și de sprijinul colegilor, să fie inclus în echipa ideală a turneului final și desemnat cel mai bun inter dreapta.
 
„Trebuie să recunosc că o spun și cu o mândrie în suflet că jucătorul nostru, care a pus pentru prima oară mâna pe mingea de handbal la CSM Constanța în urmă cu doar 15 - 16 luni, a fost ales în echipa ideală a Turneului Final al Campionatului Național 2024 și desemnat cel mai bun inter dreapta. Bravo, Guiu Radu! Munca și modestia ți-au fost răsplătite și ai niște colegi de echipă extraordinari, care te-au ajutat și susținut“, a fost mesajul lui Denis Ali.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal, Buhaianu Mihaela, Denis Ali)
 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța, meci plin de dramatism cu CSU Suceava, la turneul final al juniorilor 4 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii