Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 19 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la fabricarea produselor de patiserie, la reabilitarea navelor Dobre&Fiii SRL reabilitează sistemul hiperbaric de la Nava maritimă pentru scafandri „Grigore Antipa”. Contact de circa 10 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

22 Aug, 2024 17:00 5328 Marime text
Nava maritimă pentru scafandri „Grigore Antipa”. Sursa foto - facebook/Fortele navale
  • Unitatea Militară 02145 va reabilita sistemul hiperbaric de la Nava maritimă pentru scafandri „Grigore Antipa”.
  • În acest sens, contractul privind modernizarea sistemului hiperbaric de la N.M.S. „Grigore Antipa” a fost atribuit firmei Dobre&Fiii SRL.
  • Societatea este  deținută de Dragoș Piuaru și Magdalena Cristina Piuaru, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
 
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02145 Constanța modernizează sistemul hiperbaric de la N.M.S. „Grigore Antipa”. Contractul a fost atribuit pe data de 18 aprilie 2024.
 
Potrivit SEAP, câștigătoare este firma Dobre&Fiii SRL. Contractul a fost atribuit pe 19 august și are o valoare de 48.889.890 lei (9.777.978 euro).
 
Contractul de furnizare cu proiectare şi montaj “Modernizare sistem hiperbaric N.M.S. Grigore Antipa” include:
 
- Proiectarea ansamblului (breviare de calcul, detalii execuţie etc.) inclusiv redimensionarea/ proiectarea instalaţiei electrice;
 
- Achiziţia, montarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor nominalizate, asigurarea funcționării interconectate a echipamentelor în conformitate cu reglementările relevante în domeniul scufundărilor.
 
Execuţia contractului se va efectua bordul navei N.M.S. Grigore Antipa - Portul Militar Constanța, dana 1 scafandri, sediul U.M 02021, județul Constanta și la sediul Contractantului, după caz. Durata contractului, concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziții este de 24 de luni.
 
Nava maritimă pentru scafandri „Grigore Antipa” a fost lansată la apă şi a intrat în compunerea Centrului de Scafandri în anul 1979. Cu facilităţi multiple în asigurarea de la suprafaţă a activităţilor subacvatice, cu camere de decompresie şi tratament, turelă de scufundare până la 120 m, sistem L.A.R.S. (Launch And Recovery System – Sistem de lansare și recuperare scafandri), instalaţie de amestec şi stocare a gazelor, această navă reprezintă un adevărat laborator plutitor care poate ajunge în cele mai îndepărtate raioane de intervenţie.
 

 
Despre Dobre&Fiii SRL
 
 
Înființată în 1994, firma  are sediul social pe strada Interioara, Nr. 3, Ap. Incintă ”Dobre & Fiii” din Constanța și are ca și activitate principală „fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie“.
 
Firma are mai multe activități principale, printre care enumerăm: Repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, Repararea altor echipamente, Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, Lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane,  Costrucția de poduri și tuneluri, Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide, Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații, Lucrări de construcții a altor proiecte ingineresti n.c.a, alte lucrari de finisare, Alte lucrări speciale de construcții, Colectarea deșeurilor nepericuloase, Tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase, Demontarea (dezasamblarea) mașinilor și echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor și altele.
 
Dobre&Fiii SRL este deținută de Piuaru Dragoș și Piuaru Magdalena Cristina, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administrator este Piuaru Magdalena Cristina, fiica lui Mircea Dobre, fost viceprimar al municipiului Constanța.

 
Potrivit termene.ro, Dobre&Fiii SRL a câștigat, prin negociere directă, 33 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Unitatea de Asistență Medico Socială Agigea, Serviciul Public Administrare Creșe în subordinea Consiliului Municipal Constanța și altele.
 
De asemenea, firma și-a adjudecat 42 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Ministerul Apararii Nationale - U.M. 02145 Constanta, Penitenciarul Poarta Albă,  Ministerul Apărării - U.M. 02192, Județul Ialomița și altele.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 53.527.314 lei, 8 salariați și un profit de 3.115.560 lei.
 
Potrivit termene.ro, Piuaru Dragoș mai este  asociat în  Magsidrag SRL, iar Piuaru Magdalena Cristina în Dobre & Fiii Servicii SRL, Magsidrag SRL și Geomir International SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Geomir International SRL, controlată de fiica fostului viceprimar Mircea Dobre, nu poate transforma Piața Tomis II din Constanța în clinică medicală. Detalii!

Cu acordul Municipalității: Firma Dobre & Fiii SRL, deținută de fiica fostului viceprimar al municipiului Constanța, extinde o hală de pe strada Interioară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii