Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directoarea Dospinescu castiga mai mult decat Basescu

ro

27 Jun, 2009 02:18 4722 Marime text
deschidere.jpgRamona Dospinescu, şefa direcţiei Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanţa, a câştigat în 2008 104.694 de lei. Informaţia este dezvăluită în declaraţia de avere a soţului său, consilierul judeţean Nicolae Dospinescu 

Un simplu calcul ne arată că directoarea Dospinescu a avut anul trecut un venit lunar de 8.724,5 de lei. Aproape 90 de milioane, dacă exprimăm suma în lei vechi. Mai mult decât şeful statului sau decât Radu Mazăre, superiorul direct al Ramonei Dospinescu. Ca un simplu exemplu, potrivit declaraţiei de avere semnate zilele trecute de preşedintele Traian Băsescu, venitul acestuia pe anul fiscal 2008 s-a ridicat la 76.923 de lei. Adică 6.410,25 pe lună. Pe de altă parte, primarul Radu Mazăre a declarat un venit de 3.826,5 de lei pe lună, iar viceprimarul Gabi Stan 40.000 de lei pe an. Mult mai puţin decât Ramona a lui Dospinescu. Viceprimarul Decebal Făgădău a explicat că salariul funcţionarilor nu poate fi comparat cu cel al primarului sau al viceprimarilor, din simplul motiv că cei din urmă primesc indemnizaţie, nu leafă. La indemnizaţie nu se adaugă şi sporuri, aşa cum se întâmplă în cazul angajaţilor „de rând". Pe de altă parte, Ramona Dospinescu spune că nu ştie cu exactitate care îi este salariul de bază, dar a recunoscut că venitul notat în declaraţia de avere a soţului este cel menţionat în fişa fiscală. „La salariul de bază se adaugă procente de la comisia de vânzări. Din câte ştiu, acesta a fost 4% anul trecut. Spre exemplu, până anul trecut, am avut 50% pentru comisia pe Legea 10 şi 20% pentru Legea 18. Eu am fost în mai toate comisiile şi din acea cauză am avut venitul aşa mare", a declarat Ramona Dospinescu.

{mos_ri:Ramona Dospinescu}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 28 Jun, 2009 21:03 Femeia asta a luat mult mai multi bani decat scrie in declaratia de avere... Psd la Prefectura, Psd la Consiliul Judetean, Psd la Primarie...."baronii locali"
  • Lale 28 Jun, 2009 19:59 Cum se face ca odata ajunsi in posturi cheie toata lumea incepe sa fure?Cum este posibil ca o familie intreaga sa detina functii publice? Ea in primarie el la judet?Si uite asa sirul intrebarilor ar continua facandu-ne rau ,noua,oamenilor de rand vazand in jurul nostru numai afaceri murdare,criminalitate organizata de catre cei care sunt la conducere,cei pe care voi i-ati ales sa va apere interesele si sa va reprezinte.Oameni buni,vai de tara romaneasca, daca cei pusi sa apere legea nu o vor face cum scrie la carte.
  • Procurorul 28 Jun, 2009 19:39 Felicitari pentru cine a scris articolul. Oare de ce nu apare si comentariu meu anterior?
  • Procurorul 28 Jun, 2009 19:05 Cea mai mare infractoare. Femeia barbat bine dospinescu ramona daniela (nas. petcu lovin - oare cum l-o fi chemat pe tat-su), este unul din capii mafiei imobiliare din Constanta - cu cele mai multe capete de acuzare din dosarul retrocedarilor. Si cand te gandesti ca ]n anul 2000 era vai de capul ei - nu avea nici dupa cea bea apa? STIMATI CETATENI AI URBEI - stiti ca urmeaza si alte (multe) dosare spre ancheta. Oare cum vor mai explica infractorii clanului mazare, despre restul MANGLELOR imobliare? care nu sunt putine. Din ancheta DNA se pare ca doar 5-10% din mangle au fost analizate si trimise in instanta. UNUL DINTRE PERSONAJELE CHEIE ESTE ACEASTA INFRACTOARE CARE SE NUMESTE dOSPINESCU. SUCCES DNA - LA ZDUP CU INFRACTORII.
  • mZr 28 Jun, 2009 13:46 ce fata de puscariasa are. sa paziti aeroporturile ca vrea sa fuga in brazilia.
  • 50 Cents 27 Jun, 2009 21:39 TOTUL ARE UN SFARSIT. LA EA SFARSITUL VA FI INTR-O CAMERA MICA CU MULTE ALTE DOAMNE, CU UN SINGUR GEAM SI CU O SINGURA BAIE, DIN PACATE FARA HIDROMASAJ.
  • AsSos 27 Jun, 2009 17:15 cica urmeaza noi arestari la constanta si ca urmeaza sa cada persoane importante. inclusiv dnul. dospinescu, sau cum il cheama. sa vezi atunci ce poseta din aia scumpa o sa mai aiba dna. asta ingamfata si nesimtita sa vezi cum o sa care pachetu in fata la ipj la arest.
  • alibaba 27 Jun, 2009 08:17 nicio problema o sa munceasca la poarta alba cu 2 lei pe zi. 2 lei inmultit cu 2 ca o sa ajunga si dl. consilier judetean, nu e asa dna??? lumea vorbeste ca o sa se reintalneasca pe la Poarta Alba.
  • crisan 27 Jun, 2009 07:13 Buna dimineata ...Pai nu stiti cine e cucoana asta ? ama avut cf legii 10 de primit un teren in zona DACIA,,,//CAND A FOST VORBA DE DOSARUL NOSTRU AC. MIZERABILA S-A EXPRIMAT ..:DA ,SA LE DAM O BUCATA LA cUMPANA,SI O BUCATA LA "ENERGIA"....ADICA AC .FEMEIE HOTARAASTE UNDE SI CE PRIMESTE CETATEANUL IN LOCUL TERENULUI AFLAT INTR-O ZONA BUNA ..SI DIN VALOAREA TERENULUI ...PRIMARIA ACORDA 30 %....CU CE DREPT ? IN BAZA CAREI LEGI ?