Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Ponta, primarul Mazăre şi momentele comice la inaugurarea din Henri Coandă „M-am gândit că o să vină toţi copiii lui Radu" vs. „Tu, după culoare, ce eşti?" (galerie foto)

ro

30 Nov, 2012 02:44 3762 Marime text
01ponta.jpgPremierul Victor Ponta a participat, ieri după amiază, la inaugurarea a 400 de unităţi locative în cartierul Henri Coandă din Constanţa. Alături de primul ministru a fost întreaga cohortă de candidaţi USL la alegerile parlamentare, angajaţi din Primăria Constanţa, şefi de regii judeţene şi de instituţii publice deconcentrate.

Social democraţii şi-au făcut, în acest context, o serie de complimente. Ei între ei: Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Victor Ponta. Dincolo de preamăririle USL, evenimentul a fost în permanenţă marcat de glume, mai mult sau mai puţin inspirate.

„Nu sunteţi voi prietenii mei?!"

Astfel, primarul Constanţei li s-a adresat amărâţilor care, ieri, au intrat în posesia cheilor de la locuinţe cu apelativul „prietenii mei": „Nu sunteţi voi prietenii mei?!". Asta după ce, în prealabil, i-a „tras de urechi", solicitându-le să nu îi mai ceară să le schimbe punctajul în funcţie de care se vor muta în cartierul de locuinţe sociale.

„Tu, după culoare, ce eşti?"

Edilul şef a anunţat, în contextul inaugurării, că în acest cartier va fi ridicată şi o geamie, pentru musulmani, destul de numeroşi în Henri Coandă. Luând un copil în braţe, pe scenă, Radu Mazăre, în stilul său inconfundabil, l-a întrebat: „Tu, după culoare, ce eşti?". Cel mai probabil, copilul era musulman.

„Copiii lui Radu"

Aşa numitele glumiţe (îndoielnice) nu au fost ocolite nici de primul ministru care, mirat de copiii pe care Mazăre îi tot invita pe scenă, a declarat: „M-am gândit că o să vină toţii copiii lui Radu. Cine ştie câţi o avea prin Constanţa?!? O parte dintre ei parcă ar fi copiii lui Mădălin Voicu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii