Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria liciteaza pentru soseaua de coasta neaprobata

ro

10 Sep, 2009 03:11 5527 Marime text
primaria liciteaza pentru soseaua de coasta neaprobata 51986 262061
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • abc 10 Sep, 2009 15:40 Ai dreptate Pongo.Baietii sunt foarte "corecti" cu banii nostrii.Au calculat suma cu o mare precizie. Mai platim 41 de banuti pe langa 1.368.529lei si este gata SF-ul.
  • surmelis argentina pusa 10 Sep, 2009 15:28 D-le "ANDREW" ,te rog mult ,nu fi naiv,niciodata PNL-ul si PSD n-o sa faca o alianta, o coalitie adevarata si benefica pentru binele Romaniei si locuitorilor ei,deoarece aceste partide sunt in realitate,precum "soarecele si pisica". D-le "pongo" ,nu te supara ,dar ai inceput sa ai vise foarte urate in legatura cu aceasta SOSEA DE COASTA. Ii felicit pe initiatorii SOSELEI DE COASTA si mai mult ,le tin pumnii stransi pentru realizarea proiectului RIVIERA TOMIS.
  • andrew 10 Sep, 2009 12:50 Daca au votat pedelistii impotriva soselei de coasta asta nu inseamna ca nu va fi realizata, nu acum, dar vom vedea de anul viitor cum vor sta treburile.
  • andrew 10 Sep, 2009 12:15 Daca si camera Deputatilor va vota impotriva Constantei, eu le propun celor din PSD sa voteze motiunile celor din PNL si sa voteze impotriva tuturor proiectelor celor din PD-L, daca au proiecte, desi ma indoiesc, este bine stiut ca cei din PD-L nu vin cu proiecte, ei doar le blocheaza pe ale celor din PSD, nu-i nimic, din toamna lucrurile se vor schimba, Basescu va pierde alegerile si PD-L-ul va latra din opozitie, va exista un guvern format din PSD si PNL.
  • Pongo 10 Sep, 2009 09:16 Nu va faceti vise. Nu se doreste soseaua. Sunt in vizor banii pentru studiu de fezabilitate(SF). Firma care va adjudeca nu este din "clanul Mazare", dar va fi obligata sa subcontracteze bucatele din SF cu firme din "anturajul clanului" (sau nu va adjudeca niciodata sau este o firma "mascata"). Astfel va fi greu de verificat cine trage grosul banilor din SF. Acelasi lucru urmeaza sa se intample cu cap. 3.3 din buget "proiectare inginerie"; va adjudeca firma "X" care va subcontracta cu cei care duc banii la "clan". Tunurile se vor da la cap. 3.6 "asistenta tehnica" si mai ales "consultanta (cap. 3.5) acestia vor subcontracta in prostie si chiar ca va fi imposibil sa afli unde se duc banii. Arhivati comenteriul. Pe parcurs puneti intrebari ca: cine a adjudecat subcap. 3.1....3.5 din cadrul cap. 3 al bugetului investitiei, si cine a stabilit sumele ca % din valoarea investitiei, care la acsta ora nu se cunoaste, dar cereti detalii asupra cifrei de 1.368.529; cum s-a ajuns la asa precizie; au impartit banii (pe hartie) intre ei deja??? De unde atata exactitate cand nu exista inca SF????? P.S. Nu cumva legislatia in vigoare (OUG 34/2006 republicata) preve obligativitatea anuntarii din start a subcontractantilor si prezentarea acestora cu toate datele ca si in cazul eventualului contractant, la depunerea ofertei???