Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tucan, omul lui Nicusor

ro

06 Sep, 2007 00:00 3091 Marime text
1189022904.jpg

Liberalul Jean Paul Tucan face parte din Consiliul de Administratie al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, subordonata Consiliului Judetean Constanta

Este cel putin interesant cum CJC, institutie patronata de social-democratul Nicusor Constantinescu, a primit printre "ai sai" pe actualul presedinte al organizatiei orasenesti a Partidului National Liberal din Navodari, Jean Paul Tucan. Consilierii judeteni au adoptat, pe 23 iulie anul curent, un proiect de hotarare cel putin interesant. Textul se referea la modificarea si completarea Consiliului de Administratie al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, cu trei membri noi. Articolul 1 din Hotararea nr. 175/2007 aproba componenta Consiliului de Administratie al Regiei, formata din noua membri, in timp ce punctul urmator consfintea incetarea calitatii de membru in CA a lui Ibram Aidin. "Se completeaza Consiliul de Administratie al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta prin numirea urmatorilor membri: Marin Negoita, Catalin Aurelian Pilca si Jean Paul Tucan (...) Se modifica in mod corespunzator prevederile Regulamentului de organizare si functionare a regiei aprobat prin Hotararea Consiliului Judetean Constanta numarul 54, din 29 martie 2007", se mai precizeaza in legea locala.

Experienta, pana la genunchiul broastei

Presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, sustine in expunerea de motive a proiectului de hotarare ca "avand in vedere complexitatea activitatii desfasurata de Regia Autonoma Judeteana, consideram ca propunerea privind suplimentarea cu doi membri a CA va duce la imbunatatirea activitatii institutiei". Constantinescu mai precizeaza ca numirea lui Tucan in componenta CA va duce la cresterea calitativa a actului de conducere. Social-democratul Constantinescu il ridica mai departe in slavi pe Tucan, sustinand ca "experienta in conducerea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, in calitatea de director general, il recomanda ca fiind persoana specializata". Interesant este ca Tucan a fost numit managerul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri in mai anul curent, cu doar doua luni inainte ca Nicusor Constantinescu sa faca vorbire despre calitatile sale manageriale senzationale. Mai mult, activitatile independente nu releva experienta in domeniul "drumurilor si podurilor".

Scris de: {autor}Cristina RACOARE{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii