Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor să facă legea în Constanţa Lupta pentru magistratură

ro

15 Jan, 2013 23:17 5278 Marime text
DESCHIDERE_Magistratura_roba.jpgPe data de 10 februarie va avea loc un test de verificare a raţionamentului logic, iar între 22 februarie şi 1 martie candidaţii vor susţine interviurile

Institutul Naţional al Magistraturii a anunţat numele celor care se regăsesc în tabelul privind rezultatul verificării condiţiilor de înscriere la concursul de admitere în magistratură, organizat în perioada 27 noiembrie 2012 - 4 martie 2013. Testarea vizează ocuparea unui număr de 35 de posturi de judecători la judecătorii şi 20 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional al Magistraturii, lista admişilor de la malul mării este deschisă de Mircea Agop şi continuată de Monica Babenco, Aurelian Boboc, Cristina Borţoi, Ciprian Gabriel Butaru, Corneliu Căpăţână, Alina Crasovschi, Ghiuler Derviş, Vasile Dumitru, Ana-Maria Frangeti, Carmen-Liliana Gheorghe, Minodora Ion, Valentin Lucian Neacşu, Camelia Daniela Stan, Daniela Tăbăcaru, Aurica Tudorii, Cătălina Vizitiu şi Florentina Minciuna. Cei mai sus precizaţi au optat pentru un post la Tribunalul Constanţa. Pentru procurori s-au arătat interesaţi şi au primit girul Institutului Naţional a Magistraturii următorii: Mihai Minaev, Mocanu Gabriela, Daniel Smochină, George Szekely, Adrian Tănase şi Simona Toader. INM arată că pe data de 27 ianuarie va avea loc proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoştinţelor juridice la următoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal şi drept procesual penal. La data de 10 februarie va avea loc un test de verificare a raţionamentului logic, iar între 22 februarie şi 1 martie candidaţii vor susţine interviurile. Institutul Naţional al Magistraturii mai informează că în circumscripţia Curţii de Apel au fost scoase la concurs trei posturi (unul la Judecătoria Constanţa, unul la Judecătoria Tulcea şi unul la Judecătoria Babadag). La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a fost scos la concurs un singur post, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii