Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cafeaua devine Spazio, un loc de savurat, de respirat, de trăit (galerie foto)

ro

25 Oct, 2011 01:00 10680 Marime text
cap_3.jpgSpazioCaffe Manuel a apărut pe piaţa serviciilor din Constanţa în decembrie 2010 şi a reuşit, în doar jumătate de an, să-şi găsească locul în rândul iubitorilor de cafea.

Aici veţi găsi, întotdeauna, cafea italiană proaspăt măcinată, care vă transformă fiecare vizită într-o experienţă senzorială desăvârşită.

Decorul SpazioCaffe Manuel respectă rigorile designului modern, dar nu lipsesc nici accentele romantice ale Italiei. Spaţiul este generos, iar mesele sunt amplasate astfel încât se creează senzaţia de confort şi intimitate. Pe toată perioada verii, funcţionează o terasă subtil delimitată de privirile trecătorilor de un gard semi-transparent, un loc perfect pentru a savura cafeaua în zilele călduroase.

Amestecul SpazioCaffe Manuel este măcinat pe loc, sub privire tale: numai aşa se poate elibera plenitudinea aromei sale. Aici te poţi bucura de parfumul lui intens şi poţi respira notele sale aromatice caracteristice

spazio.jpg

Meniul este bogat în sortimente de cafea, ciocolată şi ceaiuri. Nici cei mici nu au fost uitaţi, iar copiii vor găsi aici o secţiune cu produse dedicate lor: cafea de orz şi lapte rece cu mentă, toate având denumiri de poveste. Ceea ce face ca SpazioCaffe Manuel să fie ideal pentru o întâlnire de afaceri, pentru o ieşire cu prietenii, dar şi pentru a împărtăşi clipe de bucurie împreună cu familia. Şi pentru ca oferta să fie completă, meniul include două pachete care conţin, pe lângă cafea, o gustare şi o băutură răcoritoare. Oferta „Croissant" include un cappuccino, latte machiato sau espresso, un croissant proaspăt cu gem sau ciocolată şi un fresh, la preţul de 13 lei. Pentru 14 lei, puteţi opta pentru oferta „Toast", care, pe lângă băutura pe bază de cafea, conţine un toast cu şuncă şi caşcaval şi o apă plată sau minerală, la alegere. Meniul include, de asemenea, salate, panini, dar şi deserturi delicioase. Consumatorii de senzaţii inedite regăsesc în meniul SpazioCaffe Manuel produse unice pe bază de cafea: „Agrumi", spre exemplu, conţine espresso, cremă de lapte caldă şi gem de mandarine sau portocale. Iar cele peste 30 de sortimente de ceaiuri vor satisface până şi cele mai pretenţioase gusturi în materie de teină.

Mai mult timp pentru momentele tale de plăcere. Tot ce este mai bun de la SpazioCaffe Manuel pentru casa ta sau ca sugestie de cadou

Pentru cei care nu vor putea să se despartă de aromele desăvârşite pe care le oferă localul, SpazioCaffe Shop oferă produse pe bază de cafea, ceai şi ciocolată, accesorii care completează această experienţă, precum seturi pentru ceai, dar şi produse bio şi cosmetice pe bază de ser de viperă.

Clienţii pot opta pentru un card de fidelitate, pe baza căruia beneficiază de reduceri de 10%, atât la produsele din cafenea, cât şi la cele din shop, dar şi acces la promoţiile organizate de SpazioCaffe Manuel.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Amalia 24 Oct, 2011 09:54 Intr-adevar o cafenea deosebita! ne place atmosfera, servirea iar cafelele sunt delicioase!!! si preturi de bun simt