Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

" Ceea ce nu poate fi măsurat nu poate fi administrat. "

ro

13 Sep, 2012 16:31 1816 Marime text

SENATOR Consult este o firmă de consultanţă, cu capital integral românesc, înfiinţată în martie 2006, la CONSTANŢA, de către un grup de specialişti în sisteme de management, care va ofera soluţii complete în documentare, proiectare şi asistenta de-a lungul implementării de sisteme de management al calităţii, protecţie a mediului, igiena alimentară, siguranţa şi securitate ocupaţională, sisteme integrate de management, în conformitate cu normele internaţionale din domeniul ISO (International Organization for Standardization).

Intr-un mediu de afaceri dinamic precum cel prezent pe piaţa românească actuală, cu noi tendinţe şi oportunităţi ce apar în fiecare zi, organizaţiile au nevoie de sprijin real pentru dezvoltarea afacerii lor; furnizarea unor servicii de calitate în acest sens, îl reprezintă unul dintre obiectivele SENATOR Consult.

Ne-am propus să promovăm principiile managementului calităţii totale, ca directive care trebuie să guverneze orice tip de afacere.

Scopul principal al sistemelor de management pe care noi le proiectăm şi implementăm este de a dezvolta soluţii inovative pentru susţinerea progresului organizaţional.

" Esenţa conceptului« zero defecte » constă în aceea ca « totul trebuie bine făcut de prima dată şi de fiecare dată ». "P

Misiunea noastră este de a ne ajuta clienţii în luarea deciziei corecte şi în îmbunătăţirea pas cu pas a mangementului, aceasta prin oferirea de soluţii adecvate nevoilor lor.
Incepând din 2010, SC SENATOR CONSULT SRL vă oferăşi servicii de identificare aprincipalelor caracteristici termice ale construcţiilor şiinstalaţiilor aferente acestorala nivel de Audit Energetic. Acest audit energetic realizat de SC SENATOR CONSULT SRL va pune la dispozitie certificatul de performanţă energetică al casei dumneavostră şi recomandări în vederea realizării unei economii de resurse şi energie.

De ce aveţi nevoie de un certificat energetic?
Incepând cu 1 ianuarie 2011 daca vindeţi, închiriaţi sau doriţi să vă reabilitaţi termic locuinţa, veţi avea nevoie de certificarea energetică a acesteia. Prevederea legală este deja valabilă pentru construcţiile noi cărora nu li s-a făcut încă recepţia de către autorităţile locale.
Pe scurt, începând cu data menţionată mai sus, prezentarea certificatului energetic la tranzacţiile imobilare, de închiriere sau vânzare devine OBLIGATORIE!

Impreuna concepem soluţii practice pentru managementul afacerii, calculăm eficienţa energetică a căminului tău, hrănim cerinţe, obiective, ţeluri....livrăm rezultate concrete pentru afacerea ta !

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii