Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere Halloween la „Taverna Sârbului"

ro

27 Oct, 2011 01:00 3770 Marime text

hall-copii.jpgVrăjitoare, monştri, dovleci şi multe surprize... Timp de două zile, mâine şi sâmbătă, restaurantul „Taverna Sârbului" se pregăteşte de sărbătoare

Într-o ambianţă specifică de Halloween, ce le oferă ocazia atât copiilor, cât şi adulţilor de a se deghiza în cele mai înfricoşătoare costume şi de a uita de monotonia zilelor de toamnă, restaurantul „Taverna Sârbului" pune la cale cele mai distractive petreceri ale anului.

Constănţenii sunt invitaţi la două zile de spectacole şi de distracţie. Vineri şi sâmbătă, de la ora 20.00, la „Taverna Sârbului", clienţii vor fi întâmpinaţi cu băuturi aburinde, vrăjitoare, monştri, un spectacol pe cinste şi multă distracţie.

hall-2.jpgCopiii cu vârsta între 4 şi 12 ani sunt aşteptaţi sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 16.00, la Bal Mascat. „Taverna Sârbului" îi întâmpină cu decoruri înfricoşătoare, muzică şi dans, bufet suedez, DJ, concurs de costume şi multe alte surprize. Toate acestea pentru numai 30 de lei de copil.

Muzica antrenantă şi decoraţiunile specifice vor crea o atmosferă specifică acestui eveniment, plină de distracţie şi bună voie.

Rezervările pot fi făcute la numerele de telefon 0241.484.029 şi 0731.353.353

Despre Taverna Sârbului:

Situat lângă Campusul Universităţii Ovidius, aproape de intrarea în staţiunea Mamaia, pe strada Rubinului nr. 13, restaurantul „Taverna Sârbului" s-a deschis în luna ianuarie a acestui an, aducând un element de noutate pe piaţa serviciilor din Constanţa. Restaurantul este amenajat şi decorat într-un ansamblu tradiţional şi actual, incluzând elemente specifice tavernelor, dar şi detalii de design modern. „Taverna Sârbului" are amenajată o parcare imensă, păzită, astfel că nu lipseşte niciun detaliu pentru care o seară petrecută la restaurant să nu se transforme într-o amintire de neuitat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii