Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preparate uşoare şi bogate în vitamine Bucătarii de la Taverna Sârbului au creat un meniu special de vară

ro

30 Aug, 2011 00:00 3928 Marime text

taverna.jpgSe spune că bucuria cea mai mare a sârbului este să te aibă ca oaspete şi să-ţi fie pe plac. De aceea, bucătarii de la Taverna Sârbului au creat un meniu special, ideal pentru zilele toride de vară, care include salate bogate în vitamine şi preparate uşoare. Şi, pentru că tot suntem la malul mării, specialiştii gastronomi de la Taverna Sârbului au ales cele mai proaspete vieţuitoare marine, pe care vi le servesc pregătite în cele mai delicioase feluri.

Masa poate începe cu o Salată Vitamine, la preţul de 19,8 lei, care vă ajută să vă păstraţi energia fără a face exces de mâncare, sau o salată de vită, uşoară şi consistentă în acelaşi timp, care costă 24,8 lei. Pentru două persoane, este ideal Platoul Mix Viaţa Marină, care conţine creveţi pane, scoici, hamsie şi garnitură elveţiană, toate la 88 de lei.

Oferta de peşte şi fructe de mare este mai mult decât generoasă, de la creveţi cu usturoi, la preţul de 48 de lei, midii pane, care costă 34.8 lei, şi până la spaghete cu fructe de mare. Pentru cei cu gusturi alese, Taverna Sârbului a pregătit şi câteva preparate mai... exotice, precum midii verzi în sos, rapane în sos sau Mix grill Fructe de mare. Nici preparatul tradiţional dobrogean nu este uitat, astfel că meniul conţine şi saramură de crap cu mămăliguţă, care costă 37 de lei.

Taverna Sârbului este situată lângă campusul Universităţii Ovidius, aproape de intrarea în staţiunea Mamaia, pe strada Rubinului nr. 13. Pe timpul verii, terasa este animată de acordurile formaţiei care cântă aici, în fiecare seară, exceptând lunea. Atmosfera este, cu adevărat, de petrecere, iar spaţiul este destul de generos încât să vă ridicaţi la dans.

Restaurantul are amenajată o parcare imensă, păzită, astfel că nu lipseşte niciun detaliu pentru care o seară petrecută la Taverna Sârbului să nu se transforme într-o amintire de neuitat.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii