Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program special pentru copii Sfârşit de săptămână cu muzică, bucate alese şi voie bună la Taverna Sârbului

ro

03 Nov, 2011 01:00 2347 Marime text

taverna.jpg Restaurantul Taverna Sârbului vă invită să vă petreceţi sfârşitul de săptămână într-o atmosferă de sărbătoare.

Vineri şi sâmbătă, de la ora 19.30, sunteţi invitaţi să petreceţi la Taverna Sârbului, unde vi se va oferi un program artistic susţinut de Rina, care va interpreta un program extraordinar de cântece şi şansonete, de formaţia Demenţialii, care va pune în scenă momente de stand-up comedy şi de formaţia Atlas, care va aduce la Taverna Sârbului ritmurile populare şi şlagăre mult iubite.

Invitatul surpriză va fi cântăreaţa de muzică populară, Mariana Edulescu.

Pentru că şi copiii trebuie să se distreze, Taverna Sârbului îi invită, în fiecare duminica între orele 15.00 şi 18. 00, în lumea basmelor alături de personaje îndrăgite. Preţul biletului este de 15 lei cu meniu inclus (pizza + limonadă).

Să nu uităm că pe 8 noiembrie, de Sf. Mihail şi Gavril, restaurantul va găzdui o mare petrecere armânească, la care invitată specială este formaţia Makidonia.

„Natural, savuros şi pe săturate!", acestea sunt calităţile bucătăriei sârbeşti, păstrate şi înnobilate la Taverna Sârbului.

Unde găsiţi locul distracţiei şi al festinului cu bucate alese?! Lângă Campusul Universităţii Ovidius, pe strada Rubinului nr. 13.

Rezervările pot fi făcute la numerele de telefon 0241.484.029 şi 0731.353.353

Meniul, preţurile şi ofertele de la taverna Sârbului le găsiţi pe www.tavernasarbului.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii