Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Noi hotărâri în societatea Eastship Projects & Logistics SRL

ro

30 Aug, 2024 19:56 173 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4020 din data de 26.08.2024.
 
Asociații Teşeleanu Alexandru-Toni, Bădoiu Daniel, Cliante Nicolae-Aurelian și Păduraru Marius, convocaţi conform convocatorului nr. C987 din 15.04.2024 pentru data de 29.04.2024, ora 14.00 (prima convocare), convocare comunicată pe bază de semnătură sau prin poştă către asociatul Cliante Nicolae-Aurelian. La prima convocare nu au fost prezenţi toţi asociaţii. În aceeaşi convocare asociaţii au fost reconvocaţi pentru data de 30.04.2024, ora 14.00, ocazie cu care la sediul societăţii:
 
A. au fost prezenţi FIZIC:
- Teşeleanu Alexandru-Toni deţinând 600 p.s. din totalul de 1.236 p.s., reprezentând 48,543689%;
- Bădoiu Daniel deţinând 600 p.s. din totalul de 1.236 p.s., reprezentând 48,543689%, şi
- Păduraru Marius deţinând 24 p.s. din totalul de 1.236 p.s., reprezentând 1,941748%.
 
B. au formulat răspuns scris:
 
- Cliante Nicolae-Aurelian deţinând 12 p.s. din totalul de 1.236 p.s., reprezentând 0,970874%.
 
În Total 100,000000%. Având următoarea ordine de zi:
 
1. Modificarea actului constitutiv în sensul modificării modului de convocare a AGA, care se va face exclusiv pe e-mail.
 
2. Mandatarea lui Bădoiu Daniel să îndeplinească toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege pentru implementarea hotărârilor adoptate în Adunare pentru depunerea de cereri, predarea şi preluarea documentelor şi semnarea, în numele Societăţii, a tuturor documentelor necesare şi reprezentarea Societăţii în faţa oricăror autorităţi publice/persoane juridice de drept privat, la Registrul Comerţului, instituţiile bancare sau la orice altă instituţie, în legătură cu cele de mai sus; acest mandat este transmisibil către orice persoană crede de cuviinţă.
 
Se costată că adunarea generală a fost convocată legal şi statutar, exprimându-şi votul asociaţi cu drept de vot de 100,000000% din capitalul Societăţii Eastship Projects & Logistics - SRL, cu sediul în mun. Constanţa, str. Ştefan cel Mare nr. 2, a hotărât următoarele:
 
Art. 1. Având în vedere:
 
-că trebuie să existe un timp cât mai scurt pentru luarea deciziilor necesare bunei desfăşurări a activităţii;
-evoluţia tehnologică şi disponibilitatea utilizării unor platforme/aplicaţii de comunicare la distanţă, prin comunicare video,
s-a propus modificarea art. 18 şi art. 24 din actul constitutiv, reproduse în noua formă (bold reprezintă modificarea):
 
«Art. 12. Adunările generale sunt ordinare şi extraordinare şi se ţin la sediul societăţii, cu prezenţă fizică şi/sau prin participarea prin mijloace de comunicare video la distanţă, care să permită identificarea persoanei şi înregistrarea şedinţei (precum TEAMS, ZOOM etc.), conform modalităţii indicate în convocare. Convocarea va cuprinde în mod obligatoriu menţiunea modalităţii de desfăşurare a adunării, respectiv cu (1) prezenţă fizică,
(2) prin mijloace de comunicare video la distanţă, sau (3) cu participare mixtă, atât cu prezenţă fizică cât şi prin mijloace de comunicare video la distanţă.
 
Art. 18. În adunările generale se vor încheia procesele-verbale care vor constata îndeplinirea formalităţilor de convocare, data şi locul adunării, tipul de prezenţă solicitat, dezbaterile în rezumat, hotărârile luate şi asociaţii care au votat contra.
 
Redactarea proceselor-verbale se va face de către un secretar. Secretar va putea fi unul dintre administratori sau o altă persoană, indicată în convocator. Dacă nu va fi indicat un secretar de şedinţă în convocator, procesul - verbal va fi redactat de administrator.
 
Adunările generale organizate cu participare prin mijloace de comunicare video la distanţă vor avea în mod obligatoriu desemnat un secretar şi vor fi înregistrate audio-video. Procesul-verbal va fi trecut în Registrul adunărilor generale.
 
Hotărârile şi eventualul act constitutiv actualizat, vor putea fi semnate şi cu semnături electronice calificate sau semnate cu semnătură olografă, chiar şi la o dată ulterioară.
 
În cazul unei Adunări generale pentru care există un secretar, dacă se iau hotărâri cu privire la actul constitutiv, secretarul va semna hotărârile şi eventualul actul constitutiv actualizat, pentru conformitate, alături de administratori.
 
Art. 24. Adunarea asociaţilor este convocată la sediul social, cel puţin o dată pe an sau ori de câte ori este necesar.
 
Convocarea va putea indica şi un secretar de şedinţă.
 
Convocarea va preciza dacă şedinţa este una cu prezenţă fizică şi/sau prin participarea prin mijloace de comunicare video la distanţă, care să permită identificarea persoanei şi înregistrarea şedinţei (precum TEAMS, ZOOM etc.).»
 
Propunerea a fost aprobată, cu majoritate, cu voturile:
 
-pentru ale asociaţilor Teşeleanu Alexandru-Toni, Bădoiu Daniel și Păduraru Marius, totalizând 99,029126% din drepturile de vot;
 
-împotrivă ale asociatului Cliante Nicolae- Aurelian, având 0,970874% din drepturile de vot, exprimat în scris prin comunicarea unei notificări pe email în data de 28.04.2024, ora 20,51,25, prin avocat Peiu Răzvan-Adrian.
 
Art. 2. Se mandatează Bădoiu Daniel să îndeplinească toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege pentru implementarea hotărârilor adoptate în Adunare pentru depunerea de cereri, predarea şi preluarea documentelor şi semnarea, în numele Societăţii, a tuturor documentelor necesare şi reprezentarea Societăţii în faţa oricăror autorităţi publice/persoane juridice de drept privat, la Registrul Comerţului, instituţiile bancare sau la orice altă instituţie, în legătură cu cele de mai sus; acest mandat este transmisibil către orice persoană crede de cuviinţă.
 
NOTA BENE: se constată CA RĂMASĂ FĂRĂ OBIECT convocarea nr. C990 din 15.04.2024 pentru data de 07.05.2024, ora 14,00.
 
Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4020 din data de 26.08.2024.
 
Despre Eastship Projects & Logistics SRL
 
Societatea Eastship Projects & Logistics SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul în municipiul Constanța, strada Ștefan cel Mare, nr. 2 și se ocupă de „Alte activități anexe transporturilor”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Bădoiu Daniel, Teșeleanu Alexandru Toni, Păduraru Marius și Cliante Nicolae-Aurelin, iar administratori sunt primii doi.
 
Bădaoiu Daniel mai este asociat și administrator la Eastern Shipping SRL și asociat la TDM General Survey SRL, Păduraru Marius mai este asociat și administrator la Bira Construct SRL și administrator la EastShip - MS Wind Logistics SRL, iar Teșeleanu Alexandru Toni mai este asociat și administrator la Mat Petrol SRL și TDM General Survey SRL și asociat la Eastern Shipping SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Eastship Projects & Logistics SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 82.675.825 lei, cu un profit de 6.290.914 lei, la 39 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Afaceri Constanța: Se deschide un punct de lucru al firmei Vinotel Com SRL în municipiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii