Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Se deschide un punct de lucru al salonului RMI Hair Styling SRL în municipiu

ro

09 Aug, 2024 17:01 161 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
Moussa Rami, cetățean libanez, în calitate de asociat unic al RMI Hair Styling - SRL, cu sediul în municipiul București, str. gen. Ioan Culcer nr. 6, sectorul 6, a decis următoarele:
 
1. Deschiderea unui punct de lucru situat în județul Constanța, municipiul Constanța, bd. Mamaia nr. 367.
 
2. Numirea în funcția de administrator a lui Barshini Eile, cetățean sirian şi a lui Alomar Abdullah, cetățean sirian, mandatul acestuia fiind pe o perioadă de 99 ani cu puteri depline, exercitate separat, alături de actualul administrator, în persoana asociatului unic Moussa Rami.
 
Despre RMI Hair Styling SRL
 
Societatea RMI Hair Styling SRL a fost înființată în anul 2022, are sediul în municipiul București, str. gen. Ioan Culcer nr. 6, sectorul 6 și se ocupă de „Coafura și alte activități de înfrumusețare”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat este Moussa Rami, iar administratori sunt Alomar Abdullah, Barshini Eile și Moussa Rami.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 299.680 lei, cu o pierdere de 24.081 lei, la un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:
Firme Constanța: Societate nouă în Poarta Albă. Iată cine o conduce
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii