Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Se schimbă sediul social și asociatul societății R&D Group Cereale SRL

ro

12 Aug, 2024 15:49 1027 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3773 din data de 7 august 2024.
     
Hampu Robert şi Hampu Viorel, asociați ai societății R&D Group Cereale SRL, au hotărât:
 
Art. 1. Se cooptează în societate Pădureanu Mirela.
 
Art. 2. Conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, se retrag din societate Hampu Robert şi Hampu Viorel, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 20 părți sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, la prețul de 200 lei, lui Pădureanu Mirela.
 
Art. 3. Cedenții Hampu Robert şi Hampu Viorel transmit, iar cesionarul Pădureanu Mirela preia, împreună cu activul şi pasivul societății, toate drepturile şi obligațiile prezente şi viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control. Se menționează că s-a plătit contravaloarea părţilor sociale cesionate.
 
Art. 4. În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către PĂDUREANU MIRELA - 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 200 lei, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.
 
Art. 5. Revocarea din funcția de administrator a lui Hampu Robert şi numirea în funcția de administrator a Pădureanu Mirela, pe o perioadă de 60 de ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri. Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Art. 6. Mutarea sediului social al societăţii în Constanţa, Bd. 1 Mai nr. 1, bl. H9, sc. B, et. 1, ap. 35, judeţul Constanţa.
 
Art. 7. Se schimbă denumirea Societăţii în R&D GROUP CEREALE - S.R.L.
 
Art. 8. Se schimbă obiectul de activitate principal în cod CAEN 4611 - Intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate.
 
Art. 9. Se renunţă la toate obiectele de activitate secundare.
 
Art. 10. Se completează cu obiect de activitate, cod CAEN 5630 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.
 
Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3773 din data de 7 august 2024.
 
Despre R&D Group Cereale SRL
 
Societatea R&D Group Cereale SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul în municipiul Constanța, bulevardul 1 Mai, nr. 1 și se ocupă de „Activități de luptă împotriva incendiilor și de prevenire a acestora”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat este Pădureanu Mirela, iar administratori sunt Hampu Viorel și Pădureanu Mirela.
 
Pădureanu Mirela mai este asociat la VH Extra Oil SRL, iar Hampu Viorel mai este asociat unic și administrator la Ice Trans SRL, asociat și administrator la VH Extra Oil SRL și asociat la Boss Media Star SRL.
 
Conform termene.ro, societatea R&D Group Cereale SRL nu a înregistrat nicio activitate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Afaceri Constanța: Se schimbă sediul social al firmei Maria Expert Food SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii