Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Societatea Midia Internațional SA a convocat adunarea generală ordinară a acționarilor. Iată ce au avut pe ordinea de zi și ce au hotărât

ro

17 Oct, 2024 12:30 138 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels

Administratorul unic al Midia Internațional - SA, cu sediul în Năvodari, Port Midia, Baza de Export Animale Vii, județul Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului Constanța, convoacă adunarea generală ordinară a acționarilor, pentru data de 18.11.2024, ora 11.30, la sediul societății, din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, cu următoarea ordine de zi:
 
1. Ratificarea Deciziei Administratorului unic nr. 730/07.10.2024 şi aprobarea contractării de către Midia internațional - SA a unei scrisori de garanție bancară în valoare de maximum 3 mil. lei, acordate de Exim Banca Românească - SA, în favoarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în Programul Transport 2021-2027, valabilă pe 6 luni.
 
2. Aprobarea structurii de garantare a SGB menționate la art. 1, astfel:
 
a) ipoteca imobiliară asupra imobilului situat în municipiul Constanța, strada Răchitași, nr. 22, județul Constanța, înscris în CF nr. 240842, compus din teren curți construcții în suprafață măsurată de 336 mp (din acte de 338 mp) şi construcție D + P + 1E nr. cadastral 240842-C8, proprietate persoană fizică.
b) Cash colateral din partea Societății în valoare de 362.500 lei;
c) Fidejusiune din partea societății Prodexport Logistics - SA, CUI 33806975.
 
3. Împuternicirea administratorului unic, Tudose Ioana, cu puteri şi autoritate depline şi nelimitate, pentru reprezentarea Societății în relația cu Exim Banca Românească - SA, în vederea semnării contractelor de finanțare şi garanție, mandatarul având dreptul de a fi substituit oricând de către o altă persoană în vederea executării mandatului.
 
În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală ordinară este convocată în ziua de 19.11.2024, ora 11.30, la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, județul Constanța, cu menținerea aceleiași ordini de zi.
 
Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4385 din data de 16.10.2024.
 
Totodată, a mai avut loc o convocare la aceeași dată, dar la ora 11.00 cu următoarea ordine de zi:
 
1. Garantarea de către Midia Internațional - SA a finanțărilor ce vor fi acordate Societății Water Power Energy - SA, de către ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala București, respectiv o facilitate de credit în valoare de maximum 5.700.000 EUR (sau echivalent RON) inclusiv, pentru finanțarea a 35% din valoarea eligibilă a cheltuielilor aferente + 100% a cheltuielilor neeligibile (exclusiv TVA) aferente proiectului de investiții - „Construire Terminal Ulei Vegetal” şi respectiv facilitate de credit în valoare de maximum 3.000.000 EUR (sau echivalent RON) inclusiv, pentru finanțarea în proporție de 100% a cheltuielilor neeligibile, TVA, aferente proiectului de investiții menționat.
 
2. Aprobarea structurii de garantare a facilităților menționate la art. 1, astfel:
- ipoteca mobiliară pe toate conturile Societății Midia Internațional - SA, deschise la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala București;
- întreg patrimoniul său, prezent sau viitor (fidejusiune), societatea renunțând expres la beneficiile divi ziunii şi discuțiunii.
 
3. Împuternicirea administratorului unic, Tudose Ioana, cu puteri şi autoritate depline de reprezentare a Societății în relația cu ING Bank N.V. Amsterdam Suc. București, în vederea negocierii, acceptării şi semnării contractelor de finanțare şi garanție, precum şi dreptul de a deschide/modifica relația, de a solicita achiziționarea/modificarea şi/sau închiderea de produse şi servicii (cu excepția produselor de creditare) de la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala București, de a semna documentația contractuală, de a efectua operațiuni fără limită de sumă pe conturile societății, inclusiv de a semna în numele societății cecuri şi/sau bilete la ordin, de a împuternici/revoca persoanele cu drept de semnătură pe conturile societății.
 
În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală ordinară este convocată în ziua de 19.11.2024, ora 11.00, la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța, cu menținerea aceleiași ordini de zi.
 
Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4385 din data de 16.10.2024.
 
Despre Midia Internațional SA
 
Societatea Midia Internațional SA a fost înființată în anul 1992, are sediul în Năvodari, județul Constanța, în Portul Midia și se ocupă de „Manipulări”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționari sunt Prodexport Logistics SA și o listă cu persoane fizice, iar administrator este Tudose Ioana.
 
Prodexport Logistics SA mai este acționar la Water Power Energy SA, Euro Traffic SRL și Ibero Tyles Mineral SRL, iar Tudose Ioana mai este cenzor la Prodexport SA, Water Power Energy SA, Black Waters SA și Prodexport Logistics SA.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Midia Internațional SA a înregistrat o cifră de afaceri de 37.577.287 lei, cu un profit de 6.148.820 lei, la 101 angajați.
 
Despre Prodexport Logistics SRL
 
Societatea Prodexport Logistics SRL a fost înființată în anul 2014, are sediul în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 288 și se ocupă de „Manipulări”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționari sunt Lisandru Marius-Lucian, Epsilon Vision SRL, Maxim Carmen, Moraru Teodora, Virlanuta Nicoleta și Budur Remus-Alfredo, iar administrator este Lisandru Elena.
 
Budur Remus-Alfredo mai este acționar și administrator la Black Waters SA și fondator și administrator la Rapid Credit IFN SA.
 
Lisandru Marius-Lucian mai este acționar și administrator la Water Power Energy SA, asociat la Terra Gold Extract și cenzor supleant la Black Waters SA.
 
Maxim Carmen mai este asociat la Wind Farm Service SRL, Eastern Shipping SRL, SC Exim Eolica SRL, Bavarian Investement Parteners SRL, Prodexport Sud SRL și Accces Capital IFN SA.
 
Moraru Teodora mai este asociat și administrator la Epsilon Vision SRL, fondator și administrator la Acces Capital IFN SA și asociat la Sisteme Rutiere Integrate SRL, Admin Tools SRL și Green Future Solutions SRL.
 
Virlanuta Nicoleta mai este asociat unic și administrator la Birght & Happy Dent SRL, asociat și administrator la Radius Dent Protect SRL, asociat la BCA Prefab SRL și fondator la Acces Capital IFN SA.
 
Lisandru Elena mai este fondator și administrator la Acces Capital IFN SA și acționar la Water Power Energy SA.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Prodexport Logistics SA nu a înregistrat o cifră de afaceri, are un profit de  2.802.540 lei, la un angajat.
 
Despre Water Power Energy SA
 
Societatea Water Power Energy SA a fost înființată în anul 2014, are sediul în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 288 și se ocupă de „Manipulări”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționari sunt Lisandru Marius-Lucian, Lisandru Elena și Prodexport Logistics SA, iar administrator este Lisandru Marius-Lucian.
 
Lisandru Elena mai este fondator și administrator la Acces Capital IFN SA.
 
Lisandru Marius-Lucian mai este acționar la Prodexport Logistics SA, asociat la Terra Gold Extract SRL și cenzor supleant la Black Waters SA.
 
Prodexport Logistics SA mai este acționar la Midia Internațional SA, Euro Traffic SRL și Ibero Tyles Mineral SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Water Power Energy SA a înregistrat o cifră de afaceri de 47.260.861 lei, cu un profit de 18.555.484 lei, la 63 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și:
Afaceri Constanța: Se înființează mai multe puncte de lucru ale societății Garlic Bread SRL în stațiunea Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii