Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calitate, personalitate si modernitate

ro

25 Sep, 2002 00:00 973 Marime text

BITLEX mobileaza perfect casa ta

Echipa firmei, tanara si motivata, va sta mereu la dispozitie pentru gasirea solutiei optime a proiectelor voastre * Exista o gama variata de produse oferite prin magazinele de desfacere

Tuturor ne place ca seara, cand ajungem acasa, sa ne bucuram, in afara de cei dragi, si de ce ne inconjoara. Cunoastem si indragim cu totii stilul traditional in care am fost crescuti de parintii nostri. Cand ajungem noi in fericita situatie de a ne alege singuri lucruri pentru casa noastra incep intrebarile: mobilele gratioase din metal? Atuurile romantice ale unor dulapuri grele cu ornamente ce evoca epoci trecute? Oricum ar fi, stilul, traditional, rustic sau tineresc, acesta are savoarea lui si se gasesc argumente in favoarea lor. Culorile si motivele, supletea designului ales ne transforma in adevarati proprietari si ne dau caldura necesara caminului ales.

Bucuria de a mobila frumos

Oferta BITLEX are multe de spus. Si acest lucru vine in completarea motto-ului companiei: "BITLEX - Mobileaza perfect". Varietatea este prezenta si se face simtita si prin multitudinea de produse aflate in magazinele de desfacere din Constanta, complexul Piata Grivitei, etaj 1, sau din b-dul Tomis nr. 213. Printre acestea enumeram: camere de zi, de tineret, living-uri, bucatarii, canapele, tapiterie, mic mobilier si tot ce se poate realiza intr-un atelier de productie. Se acorda garantie de un an pentru toate produsele, iar transportul este asigurat pentru client pana la destinatia solicitata de acesta. In ceea ce priveste materialele folosite, accesoriile de mobilier sunt din import, de cea mai buna calitate, iar pentru mobila folosim PAL melaminat si PAL furniruit. Stilurile adoptate sunt diferite, in functie de cerintele clientului, de la cel simplu, modern, la cel traditional, toate urmarind linia confortabilului si a functionabilului. Echipa BITLEX incearca sa urmareasca linia moderna a mobilei, de la coloristica si pana la design. Ei sunt atenti la sugestiile clientilor, fluxul de informatii si idei fiind benefic de ambele parti. Ismail Ufuc, directorul general al BITLEX, a declarat: "Experienta reprezinta intotdeauna un castig. Si ne putem mandri cu o experienta de 7 ani pe piata din Constanta. Totul a pornit de la o idee, iar azi, dupa ani de munca, ne putem lauda cu produse de cea mai inalta calitate". Si stim ca experienta este cuvantul cheie in ceea ce priveste calitatea serviciilor sale si nu numai. Managementul firmei, de fapt coordonarea muncii in mod eficient, duce la asigurarea unei garantii durabile. Produsele oferite de catre BITLEX reusesc intotdeauna sa se ridice la calitatea si standardele corespunzatoare unui gust rafinat. Cele mai inalte exigente vor fi satisfacute printr-o calitate a produselor de cel mai inalt nivel, produse care reusesc sa indeplineasca intotdeauna dezideratul clientului. Raportul calitate - pret foarte avantajos, discount-urile oferite, interesul pe care echipa il prezinta pentru fiecare lucrare in parte si, nu in ultimul rand, eficienta demonstrata se dovedesc a fi avantajele de care dispune BITLEX .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii