Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clienții OTP Bank România pot folosi cardurile la bancomatele Băncii Transilvania în aceleași condiții de cost

ro

21 Aug, 2024 11:19 215 Marime text

Sursa foto: Banca Transilvania






Clienții OTP Bank România pot folosi cardurile emise de OTP Bank România pentru ridicarea de numerar și verificarea soldului la bancomatele Băncii Transilvania, în aceleași condiții de cost pe care le au la ATM-urile OTP Bank România.

Pentru clienții OTP Bank România, persoane fizice și companii,  această facilitate oferită de BT înseamnă peste 1.900 de bancomate în plus, în 350 de localități, pentru operațiuni de bază, potrivit Băncii Transilvania.

Aceasta este prima facilitate destinată clienților OTP Bank România, anunțată de cele două bănci, de la începerea integrării în Grupul Banca Transilvania.

OTP Bank România are peste 380.000 de carduri emise și aproape 150 de ATM-uri în 83 de localități, conform surse citate.

Banca Transilvania a achiziționat OTP Bank România la finalul lunii iulie 2024, iar integrarea în Grupul BT este în derulare. În această perioadă, BT și OTP Bank România își desfășoară activitatea separat, iar clienții OTP Bank România trebuie să se adreseze, în continuare, băncii respective.
 
 
Citește și
Banca Transilvania a finalizat achiziția filialei românești a OTP Bank, cea mai mare bancă din Ungaria
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii